Mirela Vaida, duet cu Vulpița? E nebunie printre fanii prezentatoarei tv

Mirela Vaida este îndemnată de fani să facă un duet cu Vulpița, tânăra din Blăgești care a  făcut senzație cu melodia interpretată cu Rafaelo.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriere


In articol:

Mirela Vaida a tot fost criticată de fanii ei din cauza telenovelei pe care o prezintă, dintre Vulpița Veronica și soțul ei Viorel Stegaru.  Mirela Vaida, care este înainte de toate, artistă, o cântăreață talentată, angajată a Teatrului de Revistă Constantin Tănase de mulți ani, este criticată de fanii ei. De când la Acces direct, emisiunea prezentată de Mirela Vaida, soții Vulpița Veronica și Viorel Stegaru, sunt prezențe constante, pe paginile de socializare ale Mirelei Vaida, este un adevărat război. Cei mai mulți dintre fanii Mirelei Vaida o critică pe aceasta pentru că nu pune capăt acestei telenovele și, mai mult chiar, promovează muzica interpretată de Vulpița Veronica.

fara descriere

Supărați că în emisiune Mirela Vaida o laudă pe Vulpița, fanii artistei îi propun acesteia chiar să facă un duet cu soția lui Viorel Stegaru.

Citeste si: Vulpița Veronica Stegaru a trecut la alt nivel! Și-a făcut vlog, dar toată lume râde de ea

Citeste si: Vulpița l-a părăsit pe Viorel și a plecat la Blăgești! Ultima discuție dintre cei doi: „Adio! Am pe altcineva”

Citeste si: Vulpița, bătută crunt de Viorel?! Scene șocante în culise!

fara descriere

Zilele trecute, Mirela Vaida a postat pe Facebook un scurt video de la repetițiile spectacolului de sâmbătă de la Teatrul Constantin Tănase, în care va juca și artista. Imediat, fanii ei au postat mesaje ironice în care o îndemnau să cânte și cu Vulpița.  ”Așteptăm un duet cu Vulpița”, ”Să scoți o piesă și cu Vulpița, e păcat că are voce”, sunt doar câteva dintre mesajele de la fanii Mirelei Vaida.

fara descriere

Mirela Vaida, ce mesaje a primit după emisiune din cauza Vulpiței

Nu este prima dată când Mirela Vaida este atcată pe paginile de socializare pentru promovarea în emisiune a Vulpiței și a soțului acesteia, Viorel Stegaru, doi tineri care au ajuns inițial în show-ul de la Antena 1 cu un scandal legat de agresarea și violarea Vulpiței de mai mulți săteni, lucru care s-a dovedit fals.

Recent, Mirela Vaida a postat o poză pe pagina ei de Instagram în care apare chiar în platoul emisiunii, prezentatoarea fiind îmbrăcată extrem de sexy și așteptânu-se doar la aprecieri din partea fanilor. Numai că, vedeta a primit și comentarii care nu i-au picat bine și care cu siguranță au șocat-o. ”Nu vă e rușine? Acum sunt la școala de șoferi, fac vocalize, la toamnă ce faceți? Îi faceți studenți la Universitate? Nu mai aveti limite?”, i-au scris fanii (citeste si Câți bani câștigă cu adevărat Mirela Vaida)

fara descriere

Serialul cu Vulpița a ajuns la final! Mirela Vaida a aruncat bomba în direct

Zilele trecute, chiar în emisiune, Mirela Vaida a anunțat că serialul cu Vulpița a ajuns la final și că soții Stegaru nu vor mai apărea la Acces direct. Mirela Vaida i-a șocat pe toți când a vorbit în direct despre finalul serialului care îi are ca protagoniști pe Veronica și Viorel Stegaru, mai ales când a spus că s-au încheiat aparițiile televizate ale soților din Blăgești, după șase luni în care au apărut constant la televizor. Prezentatoarea tv a fost fermă în declarații și a spus că subiectele cu Vulpița nu vor mai fi discutate în emisiune.  (Citeste continuarea AICI)

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate