Mirela Vaida l-a făcut praf pe Viorel Stegaru. Nu a mai rezistat și a spus lucrurilor pe nume: „Nu te mai baza că te ajutăm. Nu mai vrem. Ai înțeles?”

Mirela Vaida nu a mai rezistat și a spus lucrurilor pe nume, în direct. Cel vizat de prezentatoarea tv a fost chiar Viorel Stegaru. Cu ce a enervat-o bărbatul?

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Mirela Vaida l-a făcut praf pe Viorel Stegaru. Nu a mai rezistat și a spus lucrurilor pe nume: „Nu te mai baza că te ajutăm noi. Nu mai vrem. Ai înțeles?”


In articol:

Mirela Vaida a răbufnit în direct și l-a pus la locul lui pe Viorel Stegaru. Enervată la culme pe motiv că soțul Vulpiței nu muncește, aceasta a decis să îl pună la punct. Totul a pornit după ce s-a aflat că Viorel, în ciuda faptului că a câștigat sume impresionante în ultimele luni, de când apare constant la televizor, continuă să primească ajutor social.

Mirela Vaida l-a pus la punct pe Viorel Stegaru, în direct

Prezentatoarea de televiziune s-a enervat pentru faptul că bărbatul din Blăgești „trândăvește” pe banii statului și nu este interesat să câștige un ban cinstit. 

„Vorbesc în general. Cei care pot munci și nu muncesc, deși sunt apți fizic, sunt puturoși! Nu trebuie să te faci profesor de istorie, dar trebuie să mergi la muncă! Dacă tu nu poți să-i oferi familiei o pâine, cum vrei să mai stea Vulpița lângă tine?”, i-a reproșat Mirela Vaida lui Viorel.

Mirela Vaida l-a făcut praf pe Viorel Stegaru

Citeste si: Bia de la Puterea Dragostei, mesaj dur pentru Andra Volos: „Dacă îl iubeai așa mult...”

Citeste si: Primele declarații ale lui Viorel Cataramă despre Olivia Steer! Răsturare incredibilă de situație! ”Politică pumnului în gură...” EXCLUSIV

Citeste si: Dragostea nu ține cont de reguli! O femeie vrea să se mărite cu fiul vitreg pe care l-a crescut de la șapte ani

La finalul discuției, Vaida i-a dat fatala lui Viorel, în momentul în care i-a spus că nici ea și nici ceilalți plătitori de taxe nu mai doresc să îl susțină pe Viorel, din banii lor.

„Nu te mai baza că te ajutam noi din bugetul de stat pentru că uite că nu mai vrem. Ai înțeles? Nu mai vrem. Vrem sa te descurci singur!”, a mai spus Mirela Vaida.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate