Miroase a scandal! Salam la munca, in strainatate, Roxana Dobre la shaorma, cu un alt barbat! Cine e individul care i-a tinut companie brunetei, in lipsa manelistului?

Relatia dintre Florin Salam si Roxana Dobre sta pe un butoi de pulbere si e la un pas sa explodeze dintr-un moment in altul. Ultima intamplare care a dat apa la moara carcotasilor a avut loc vineri seara, cand Roxana a iesit la o shaormerie cu un alt barbat, lucru de neconceput si de neacceptat pentru sotiile de etnie rroma. In tot acest timp, Betty Salam iesea pe un post de televiziune si anunta ca Roxana este plecata din tara cu tatal ei.

Distribuie pe:

Autor: Diana Marin

fara descriere"Cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa", zice un vechi proverb romanesc care pare sa i se potrivesca de minune, in acesta perioada, lui Florin Salam si alesei sale, Roxana Dobre. Ultima intamplare care nu face altceva decat sa alimenteze si sa puna paie pe foc a avut loc vinerea trecuta, cand Betty Salam a fost invitata la o emisiune tv de dupa amiaza. Fiica lui Florin Salam a vorbit despre relatia ei cu Roxana Dobre spunand ca se intelege perfect cu aceasta si precizand ca Roxana este plecata din tara alaturi de tatal ei. fara descriereBetty Salam ii ia partea iubitei tatalui eiEu ma inteleg foarte bine cu Roxana. Iesim in oras impreuna, luam masa impreuna. Tata nu ne-a neglijat niciodata. Nu vreau sa mai bag in seama lumea rautacioasa care vorbeste urat cu noi. Tata nu e in tara momentan, el e plecat impreuna cu Roxana in strainatate. Ei nu s-au certat niciodata", a spus Betty Salam.

fara descriereNumai ca, din informatiile care ne-au parvenit la redactie, in acel moment Roxana Dobre se afla in Romania, in Bucuresti, unde, surpriza!, a fost vazuta la o shaormerie insotita de un alt barbat. Este vorba despre Mitu din Salaj, un lautar renumit care are relatii stranse cu Florin Salam. fara descriere“Roxana Dobre a fost vineri la shaormerie cu Mitu din Salaj. Salam e plecat din tara cu treaba si cantari, iar ea iese la masa cu alti barbati, lucru de nepermis la tigani. Cum sa iesi cu altul din casa? In alta ordine de idei, cine a trimis-o si a invatat-o pe Betty sa mearga la TV sa anunte ca Roxana e plecata din tara? Sunt unele lucruri care nu se leaga si sunt departe de adevar”, se spune intr-un mail pe care l-am primit pe adresa [email protected] Informatia ne-a fost oferita de o persoana care a avut ocazia sa ii vada pe cei doi uin oras, la shaormerie si car5e s-a arata contrariata cand a aflat ca Betty declara la TV cu totul si cu totul altceva. Din informatiile noastre se pare ca Roxana Dobre a plecat intr-un final in Spania, pare-se... chiar in seara zilei in care se delectase cu shaorma sau cel mai probabil a doua zi. In acest fel, bruneta si-a petrecut weekendul impreuna cu iubitul ei in Spania si, ulterior in Italia, unde acesta a concertat.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate