Miron si Miguel vor pleca in croaziera: "E un vis sa calatoresti pe Queen Mary II"

Chiar daca fizicul l-a ajutat sa obtina un post pe sticla, Leonard Miron a renuntat la cariera sa de prezentator TV de dragul iubitului sau. In prezent este managerul unei echipe dintr-o banca si se pregateste de o calatorie de vis cu iubitul lui. ##VIDEO1531##

Distribuie pe:

"Sunt managerul unei echipe dintr-o banca. Am renuntat la TVR pentru Miguel. Am lucrat pentru Discovery in Egipt, apoi am reusit sa obtin o bursa pentru un doctorat la Londra. Apoi am decis sa lucrez orice. Am fost si steward", a mai spus Miron.

Relatia dintre el si Miguel nu a fost dragoste la prima vedere, dar au sfarsit prin a fi impreuna. Pentru ca cineva i-a spus lui Leo ca intr-o viata anterioara a fost pe Titanic, fostul prezentator va pleca intr-o croaziera pe Queen Mary II.

fara descriere

"N-a fost dragoste la prima vedere, sunt foarte sincer. Miguel e jumatate spaniol, jumatate englez. Anul acesta mi-am indeplinit un vis. Mi-a spus cineva ca intr-o viata anterioara am fost pe Titanic. Nu cred ca e asa, dar am visat mereu sa fac o croaziera la acelasi nivel. Singurul vas din lume care are conditii de sase stele este Queen Mary II. Mergem 12 zile in croaziera", a mai dezvaluit Leonard Miron la WOWbiz.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate