Misha, prima reactie dupa ce Connect-R a fost prins cu o domnisoara la mare: "Cineva vrea să ne strice nunta

Misha se pregateste pentru ziua cea mare. In acest sfarsit de weekend o sa devina femeia lui Connect-R si in fata lui Dumnezeu.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere"O să am grijă să am la mine ceva vechi şi m-am gândit la o agrafă, ceva de împrumut şi ceva albastru, care poate fi o jartieră, iar ceva nou deja am", a declarat Misha, pentru Ring. Întrebată dacă îl va călca pe picior pe artist, aşa cum este obicieiul, aceasta a spus că va încerca să facă şi asta

fara descriere"Nu am avut ce să discut despre ceva ce nu s-a întâmplat. Noi ştiam dinainte că cineva vrea să ne strice nunta. Dacă ar fi fost ceva, probabil nu mai vorbeam acum de nuntă", a spus hotărâtă Misha, care a dezvăluit că abia aşteaptă să vadă şi cum va fi amenajat localul, petrecerea de nuntă fiind cu tematică.

Connect-R, în schimb, e aproape gata de petrecere. "Mi-am luat un costum care a costat vreo şapte milioane. E foarte frumos, doar că nu e foarte scump. Rochia de mireasă nu am văzut-o, aşa e tradiţia. Noi am fi vrut o nuntă unde să ne ştie doar cerul şi Dumnezeu, dar asta-i rânduiala. O să fie o nuntă cu temă: moldovenii şi ţiganii. La intrare nu vom servi invitaţii cu pişcoturi şi şampanie. O să avem prăjeală ţigănească cu mămăligă şi shoturi de votcă rusească. Meniul va fi românesc", a declarat presei Connect-R.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate