Miss Piranda 2014 respinge acuzatiile de blat! "Sunt zvonuri pornite de la persoane care nu au liniste ca eu am castigat"

Dansatoarea Cristina Pucean, fosta Miss Piranda care si-a adjudecat si in acest an marele premiu la acest concurs, cu toate ca initial nu se afla pe lista castigatorilor, a explicat cum s-a intamplat intreaga poveste.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereWOWbiz.ro a dezvaluit in urma cu cateva zile ca Bursucu’ fost coregraf la „Dansez pentru tine” s-a ridicat de pe scaunul de jurat si a parasit scena in momentul in care concurenta lui preferata (dar si a publicului) a fost eliminata de Cristina Pucean, printr-o decizie a organizatorului show-ului, Ion Petrisor. Initial, Cristina, care in prezent este una dintre cele mai bine cotate dansatoare de manele, se afla si ea in juriu, insa la un moment dat, printr-un gest teatral, a aruncat notele pe jos si a intrat in concurs pentru a demonstra ca e cea mai buna.

„Nu ma intelegeti gresit... Sau ca am vrut eu sa-i arat ceva lui Bursucu’ atunci cand m-am hotarat sa particip si am aruncat notele. A fost ceva gandit pe moment, am vrut sa particip ca imi era dor sa simt emotiile si bucuriile acestui spectacol. Nici o clipa nu m-am gandit ca eu voi castiga. Pentru necunoscatori, va asigur ca nu a fost blat. Ma bucur enorm de mult ca am castigat acest titlu dar pe de-o parte ma intristeaza faptul ca voi credeti ca le-am luat dreptul fetelor. Si nu este deloc asa! Va multumesc celor care imi sunt alaturi dar si celor ce ma critica datorita unor zvonuri pornite de la anumite persoane ce nu au liniste ca eu am castigat. Va pup si va iubesc”, a scris Cristina Pucean pe contul ei de Facebook.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate