Miss România, vacanță pe yachtul unuia dintre cei mai bogați români! Monica Hill și-ar fi petrecut concediul împreună cu David Iacov | EXCLUSIV

Vedete

Miss România, vacanță pe yachtul unuia dintre cei mai bogați români! Monica Hill și-ar fi petrecut concediul împreună cu David Iacov | EXCLUSIV

Miss România și-a petrecut vacanță pe yachtul unuia dintre cei mai bogați români, iar WOWbiz.ro are detalii incendiare!

David Iacov a avut parte de o vară incendiară, iar aroganțele s-au ținut lanț pe Coasta de Azur, acolo unde și-a petrecut vacanța pe iahtul familiei. Alături nu i-a fost oricine, ci una dintre cele mai frumoase femei din România.

Pe adresa de pont, WOWbiz.ro a primit o informație incendiară din lumea bună a Capitalei! Miss România și-a petrecut vacanța de vară pe yachtul familiei Iacov, acolo unde s-a aflat, evident, și David. Fiul milionarului Constantin Iacov este cunoscut pentru aroganțele sale și vacanțele pe care le petrece pe Coasta de Azur, dar și pentru ceasul de 250.000

de euro cu care tânărul s-a afișat adesea.

david iacov

David Iacov a postat imagini de pe yachtul familiei sale

[Sursa foto: Instagram]

David Iacov, vacanță de lux pe yachtul familiei

Așa cum era de așteptat, David Iacov și-a petrecut și vara aceasta vacanța pe yachtul familiei sale. Coasta de Azur este una dintre destinațiile cunoscute ca fiind printre preferatele lui.

Citește și: Nasrin Ameri, dezvăluiri inedite despre viața de mămică! Ce lucruri noi a descoperit la soțul ei, de când au devenit părinți: „Nu credeam vreodată că o să îl aud”

Pe adresa de pont a redacției, jurnaliștii WOWbiz.ro au primit o informație incendiară! Monica Hill și-a petrecut vacanța pe yachtul familiei Iacov, acolo unde s-a aflat și David Iacov, iar așa se pare că s-ar fi forma un nou cuplu în lumea bună.

Cunoscutul model ar fi petrecut mult timp alături de David, pe yachtul familiei sale. Tânărul este cunoscut pentru stilul de viață opulent pe care îl duce, iar aroganțele pot fi la ordinea zilei.

David este deja familiarizat cu vacanțele pe Coasta de Azur și este cunoscut pentru ceasul de 250.000 de euro pe care îl poartă.

monica hill

Monica Hill

[Sursa foto: Instagram]

Yachtul familiei Iacov, estimal la trei milioane de euro

Yachtul pe care fiul milionarului Constantin Iacov și-ar fi petrecut vacanța împreună cu Monica Hill este estimat la trei milioane de euro.

Citește și: Nadd Hu, despre falsa perfecțiune care este afișată în mediul online: „Îți creează un soi de anxietate”. Vloggerița a fost afectată de mirajul filtrelor de pe rețelele de socializare: „Devine o goană după validare”

Monica Hill, cunoscută ca românca care a reprezentat România la Miss Intercontinental în Egipt, s-a fotografiat în această vară pe o ambarcațiune, chiar în timpul uneia dintre vacanțele sale. Din informațiile care au ajuns la noi, yachtul pe care apare aceasta este chiar al familiei Iacov.

Momentan, nici modelul și nici David Iacov nu au au confirmat relația, însă din informațiile noastre așa s-ar fi format un nou cuplu în lumea bună din București.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Declarația șocantă a mamei criminalului din Crângași: „Domnul s-a împiedicat”. Cum explică femeia tragedia în urma căreia a fost ucis un bărbat de 46 de ani?- radioimpuls.ro

Citește și: „Roma și Lazio vor fi pentru totdeauna casa ta!”. Diego Simeone a fost întâmpinat de fanii lui Lazio cu un mesaj plin de respect

David Iacov este nimeni altul decât fiul fostului proprietar al F.C. Național. Tânărul a mai făcut numeroase aroganțe în lumea bună din București, pe care WOWbiz.ro le-a prezentat în trecut. Tânărul mai este cunoscut și pentru ceasul de aproape un sfert de milion de euro pe care îl poartă.

Totodată, tatăl lui David este cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru ceasuri, în declarația sa de avere apărând astfel de bunuri în valoare de 800.000

de euro. Acesta este unul dintre cei mai bogați, dar și cei mai controversați oameni de afaceri din România. Juniorul Iacov are tot ce își dorește și s-a remarcat adesea cu aroganțe maxime și în cluburile din București, dar și la Susai, acolo unde iarna se strânge toată crema din Capitală.

Ai informații care pot deveni o știre? Intră în contact cu reporterii noștri pe adresa de mail [email protected]!

david iacov

David Iacov

[Sursa foto: Instagram]