Misterele din viata lui Isus! Ce s-a intamplat in primii 18 ani

Misterele si miracolele au inconjurat intotdeauna credinta, iar in preajma marilor sarbatori se pare ca acestea se inmultesc.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descrierePortalul Efemeride publica un articol in care se face referire la misterele din viata lui Isus, lucruri care nu au fost explicate in Biblie.
Dupa nasterea fiului Domnului exista o perioada de 18 ani despre care Biblia nu pomeneste nimic. Este posibil ca in toata aceasta perioada sa nu existe un semn divin? Unii cercetatori sustin ca in acesti ani, Isus ar fi invatat dogmele, a fost o perioada de ucenicie pentru ceea ce avea sa urmeze.

Si totusi, in traditia iudaica, varsta de 12 ani reprezinta trecerea la maturitate. Sunt unii cercetatori care sustin ca pana la 18 ani, Isus ar fi trait printre esenieni.
Esenienii erau o comunitate misterioasa. Ei sunt cei care au pastrat celebrele Manuscrise de la Marea Moarta.fara descriere

Se spune ca esenienii erau evrei fugiti din Ierusalim. Modul lor de viata si credinta erau altfel decat in restul teritoriului din Palestina. Ei ascultau de Invatatorul Dreptatii si isi spuneau Dreptii sau Alesii lui Dumnezeu si-l asteptau pe Mesia.

Despre Iisus se mai spune ca dupa experienta eseniana a ajuns in Persia, India, Egipt si Tibet, unde a fost discipol al marilor initiati. Documentele tibetane descriu o persoana venită din vest, imbracata in straie albe, nascut dintr-o fecioara si care era fiul lui Dumnezeu.

sursa: Efemeride.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate