Misterioasa brunetă de lângă Iohannis, ”plantată” la Cotroceni de Traian Băsescu! Delia Dinu, suspectată că frecventează vrăjitoarele și are puteri paranormale

Delia Dinu, ”femeia elegantă” care îl însoțește pe Klaus Iohannis la întrunirile oficiale, are o biografie cât se poate de interesantă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Delia Dinu, plantata de Basescu
Delia Dinu este consiliera lui Klaus Iohannis


In articol:

Delia Dinu, ”umbra lui Iohannis”, așa cum a fost numită recent, a fost descoperită nu de actualul președinte ci de fostul șef de stat, Traian Băsescu. În vârstă de 46 de ani, Delia Dinu a ajuns consilier în cadrul compartimentului de protocol al Administrației Prezidențiale în anul 2005, după 12 ani petrecuți în cadrul Serviciului de Protecție și Pază. În 2008, ea a fost numită șefă a Protocolului lui Traian Băsescu, după care a primit funcția de Consilier de Stat în cadrul aceluiași compartiment. În 2016, Delia Dinu a fost numită Consilier Prezidențial, în mandatul lui Klaus Iohannis, funcție pe care o ocupă și acum.

Delia Dinu, de la SPP la Cotroceni via Traian Băsescu

În jurul misterioasei brunete de la Cotroceni s-au croit multe povestioare, ba că le-a cucerit inima președinților, ba că este omul unor servicii... Dar cea care le-a bătut pe toate a avut loc în 2009, atunci când Traian Băsescu l-a învins pe Mircea Geoană în campania electoral cu ”flacăra violet”. Atunci, alegerile s-au tranșat în timpul unei dezbateri televizate față în față, atunci când Geoană și-a pierdut pur și simplu cuvintele. Ulterior, s-a vorbit despre atacuri energetice pe care oameni din echipa lui Băsescu le-au lanasta asupra contracandidatului. Inițial, s-a ccrezut cp este vorba despre Delia Dinu, chiar pe baza relatării lui Geoană.

”Eu am văzut în timpul dezbaterii respective oameni care lucrează cu Băsescu pe acest domeniu (parapsihologie, n.r.), postați în dreapta camerei de luat vederi. Își făceau treaba. Ce făceau, ce nu făceau, nu știu, dar eu i-am văzut cu ochii mei, îi știu cine sunt. Și i-am văzut i la Cotroceni, în timpul discuțiilor cu partidele politice. Același cetățean, stând liniștit, într-un colț”, a spus Mircea Geoană în 2009.

Citeste si: Relația dintre Burcea și Viviana a devenit o telenovelă. Și-a făcut bagajele și a plecat - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Cât câștigă consiliera care l-a însoțit pe Klaus Iohannis la festivitățile de Ziua Marinei! Delia Dinu a atras toate privirile

Citeste si: Ludovic Orban, o nouă fotografie controversată! Premierul, surprins în timp ce fuma cu masca de protecție sub bărbie

Citeste si: Noi detalii în cazul uciderii lui Emi Pian! Discuția de la care a pornit tot scandalul

Citeste si: Noi detalii în cazul uciderii lui Emi Pian! Discuția de la care a pornit tot scandalul

Delia Dinu, cu Elena Udrea, la vrăjitoare

Prima persoană care s-a potrivit descrierii lui Geoană a fost Delia Dinu, șefa Protocolului, despre care Corneliu Vadim Tudor spunea că se ocupă cu lucruri mai puțin curate, împreună cu Elena Udrea (?!) După ce o parte din presă a speculat că Dinu ar fi fost sursa atacurilor asupra lui Geoană, s-a aflat că acestea veneau de la Aliodor Manolea, un adevărat specialist în științe paranormale.

”De câteva luni încoace, mai mulți emisari ai lui Băsescu (în special femei) aleargă, în neștire, de la un capăt la altul al țării, calcând pragul unor persoane cu însușiri paranormale. Nu vom divulga numele ghicitoarelor, clarvăzătoarelor și vrăjitoarelor, nici localitățile unde stau acestea, fiindcă nu vrem să pățească ceva. Vom destăinui, însă, identitatea a doua persoane care n-au altă treabă și bat foarte des la ușa lor: Elena Udrea și Delia Dinu, aceasta din urmă fiind bruneta aceea tunsă scurt, care îl ajută pe Băsescu la festivitatile de decorare, ea fiind șefa Protocolului. Invariabil, mesagerii Chiriașului de la Cotroceni le întreabă pe cele la care apelează: ,,Va obține dl. Băsescu al doilea mandat de președinte?". Și tot invariabil, de parcă ar fi înțelese între ele, acestea răspund: NU! Unele, mai temerare, zic și mai mult: că nici nu apucă alegerile și va cădea secerat de boală. ,,Nu puteți să faceți ceva ca să câștige, totuși, alegerile, fiindcă a făcut atâta bine, la atâția oameni?' - plusează slugile de la Cotroceni. Răspunsul e tot categoric: NU!”, scria Vadim Tudor în România Mare în 2009, cu puțin timp înainte de alegeri.

Istoria a demonstrat că Traian Băsescu s-a impus în alegerile din 2009 și a obținut un nou mandat de Președinte al României și cu ajutorul Deliei Dinu, femeia ”elegantă” care acum i-a devenit umbra lui Klaus Iohannis.    

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Zilnic Luni 30 Noiembrie 2020: VĂRSĂTORII ȘI TAURII vor avea parte de multă fericire și bunăstare în familie

BREAKING NEWS: Decizia RADICALĂ a lui Orban: Singura decizie pe care am luat-o clar. Românii trebuie să o știe

Teo Trandafir a spus adevărul după 20 de ani. A avut o relație secretă cu Mircea Badea? Nimeni nu se aștepta la aceste dezvăluiri intime

Ludovic Orban a recunoscut! Motivul pentru care pensiile nu pot fi mărite cu 40%: „Credeți-mă ce vă spun!”

Jador, legătură neștiută cu Emi Pian! Detalii uimitoare despre apropierea dintre manelist și clanul Duduianu!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies