Misterioasa femeie din viata lui Serban Ionescu are grija de locuinta in care cei doi stau cu chirie! I-a luat locul in casa Magdei Catone

Cea care ii sta alaturi lui Serban Ionescu in cele mai grele momente din viata lui tine si randuiala casei. Femeia locuieste in chirie cu actorul si paraseste domiciliul doar atunci cand are treburi casnice.

Distribuie pe:

fara descriereBruneta lui Serban Ionescu face drumuri intre casa si spital. De cand actorul a fost internat la Floreasca, la Terapie Intensiva, aceasta nu-si mai vede capul de treaba.

Incercanata si cu fata stinsa, femeia a fost fotografiata in fata portii casei unde locuieste cu Serban. Aceasta s-a indreptat catre masina sa personala, a deschis porbagajul, unde a bagat mai multe bidoane din plastic. fara descriereSerban Ionescu are si o menajera care se ocupa de intretinerea casei si de cumparaturi. Aceasta a fost fotografiata fumand in fata locuintei actorului. Dupa ce si-a terminat tigara a intrat in curte.fara descriereCateva ore mai tarziu, femeia care-i sta alaturi actorului a intampinat doi barbati, in varsta de circa 30 de ani.fara descriereAcestia au stat timp de cateva minute de vorba cu ea, iar la plecare unul dintre ei i-a inmanat o suma de bani. Oaspetii au plecat in graba, iar femeia a intrat rapid in curte.fara descrierePe langa cele doua doamne, maestrul este ingrijit si de mama lui, in varsta de 82 de ani.

Magda Catone il viziteaza foarte rar. O explicatie ar fi si faptul ca avocatul Catalin Dancu sustine ca Serban Ionescu nu doreste sa o vada pe sotia lui.

Actorul este tintuit la pat din cauza unei boli incurabile: scleroza amiotrofica. Diagnosticul a fost dat de catre medicii din Germania, caci in Romania a fost tratat de borrelioza.

Viata lui Serban Ionescu atarna de un fir de ata. Marti, actorul a fost dus de urgenta la Spitalul Floreasca, pentru ingrijiri.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate