Misteriosul caine care a mers in cortegiul funerar al Stelei Popescu! Nu si-a luat ochii nicio clipa de la sicriu, nu parea speriat de oameni, nimeni nu l-a gonit. Actrita spunea ca se va intoarce pe pamant, incarnata intr-un animal... | Imagini exclusive

O aparitie neasteptata la inmormantarea Stelei Popescu. Si-a facut aparitia inainte sa se sfarseasca slujba din Manastirea Cernica si a asteptat, cuminte, printre oameni si cruci. "Parca... asteapta sa iasa Stela", spuneau oamenii care il priveau curiori.

Autor: Mihai Dragan, G.G.

Animalul nu s-a aratat deloc speriat de multimea de oameni venita sa isi ia "Adio!" de la marea doamna a teatrului romanesc de revista. Mai mult de cat atat, el a insotit cortegiul funerar, de la biserica pana la groapa, uneori aflandu-se in frunte, alte ori pasing, agale, la coada. Mereu, insa, printre oameni. Calm si linistit, ca si cand locul lui ar fi fost acolo.

Nu si-a luat ochii o clipa de la sicriul Stelei Popescu si nu a plecat pana cand marea artista nu a fost inmormantata!

Cei care o cunoscusera bine pe Stela Popescu nu au putut sa uite declaratiile tulburatoare ale artistei, care credea in reincarnare si care spusese ca, atunci cand va muri, ea crede ca va reveni pe pamant intr-un... animal.

Stela Popescu era fascinata de India, de a carei spiritualitate era foarte atrasa, actrita calatorind de trei ori in tara asiatica. „Este o tara absolut fabuloasa. Zice lumea ca sunt numai sobolani si maimute pe acolo, dar nu e chiar asa. Este o tara in care chiar ma simt bine! Imi place lumea nebuna de acolo, iar Taj Mahal este impresionant!”, a dezvaluit, la un moment dat, Stela.

„Este o discrepanţă extraordinară între vechi şi nou, bogăţie şi sărăcie, mizerie şi lux, hoteluri opulente şi străzi murdare!”, a mai spus actrita.

In India, Stela Popescu a aflat mai multe despre reincarnare si, cand a fost intrebata, intr-un interviu din Jurnalul National, ce fiinta ar fi, daca s-ar intoarce pe Pamant sub forma unui lucru sau al unei persoane, Stela a spus ca este convinsa ca se va intoarce incarnata intr-un animal, orice ar fi acesta: “Poate o caprioara, poate o tigroiaca sau o leoaica, dar cine poate

sti”.

Este stiut faptul ca Stela era o mare iubitoare de animale, atat de catei cat si de pisici.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies