Misterul din biroul lui Traian Basescu! Ce spune un consilier de la Cotroceni despre alegerea lui Iohannis de a nu se instala in biroul fostului presedinte

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu il contrazice pe presedintele Klaus Iohannis in ceea ce priveste motivele pentru care nu a ales biroul lui Traian Basescu de la Palatul Cotroceni.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere"Toate birourile din Palat, din ce am vazut eu cat am apucat in cei sapte ani cat am stat acolo, toate birourile sunt intunecate, nu intra prea multa lumina. Acum, biroul unde era presedintele inainte... nu pot sa spun, ca venea soarele si sunt geamuri foarte mari acolo in biroul respectiv", a declarat Sebastian Lazaroiu, la Digi 24.
Klaus Iohannis a declarat ca nu a ales biroul lui Traian Basescu din cauza ca era prea intunecat si a ales un birou de la un nivel superior, in care au stat Emil Constantinescu, Ion Iliescu, dar si Crin Antonescu, in perioada din interimat.
Sebastian Lazaroiu adauga: "Si Traian Basescu, cand a venit la Cotroceni, nu a stat in biroul in care a stat Ion Iliescu. A ales alt birou. Nu inseamna ca prin asta s-a delimitat. (...) Cred ca fiecare presedinte care o sa mai vina la Cotroceni o sa-si aleaga alt birou decat cel al precedesorului, numai ca o sa si le roteasca intre ei, pentru ca nu sunt foarte multe birouri mari, de presedinte, acolo. Cred ca sunt doua sau trei pe care presedintele le poate ocupa".

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu îl contrazice pe preşedintele Klaus Iohannis în ceea ce priveşte motivele pentru care nu a ales biroul lui Traian Băsescu de la Palatul Cotroceni.

"Toate birourile din Palat, din ce am văzut eu cât am apucat în cei şapte ani cât am stat acolo, toate birourile sunt întunecate, nu intră prea multă lumină. Acum, biroul unde era preşedintele înainte... nu pot să spun, că venea soarele şi sunt geamuri foarte mari acolo în biroul respectiv", a declarat Sebastian Lăzăroiu, la Digi 24.

Klaus Iohannis a declarat că nu a ales biroul lui Traian Băsescu din cauză că era prea întunecat şi a ales un birou de la un nivel superior, în care au stat Emil Constantinescu, Ion Iliescu, dar şi Crin Antonescu, în perioada din interimat.

Sebastian Lăzăroiu adaugă: "Şi Traian Băsescu, când a venit la Cotroceni, nu a stat în biroul în care a stat Ion Iliescu. A ales alt birou. Nu înseamnă că prin asta s-a delimitat. (...) Cred că fiecare preşedinte care o să mai vină la Cotroceni o să-şi aleagă alt birou decât cel al precedesorului, numai că o să şi le rotească între ei, pentru că nu sunt foarte multe birouri mari, de preşedinte, acolo. Cred că sunt două sau trei pe care preşedintele le poate ocupa".

- See more at: http://www.dcnews.ro/sebastian-lazaroiu-il-contrazice-pe-klaus-iohannis-de-ce-nu-a-ales-biroul-lui-traian-basescu_463511.html#sthash.S50EJGra.dpuf

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate