Misterul naşterii la Oradea a Cristinei Ţopescu! Tatăl Cristinei a făcut Şcoala de Grăniceri şi a cunoscut-o în oraşul de pe Criş pe prima sa soţie! Cristina a fost crescută până la 5 ani de bunicii materni!

Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea în 1960, pe vremea când Cristian Ţopescu era elev militar.

Autor: Matei Vaihan

In articol:

Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea în 1960, deşi tatăl ei, Cristian Ţopescu, era din Bucureşti. Fiul ofiţerului de cavalerie Felix Ţopescu, membru al echipei hipice a României, participantă la Olimpiada din Berlin din anul 1936, Cristian Ţopescu i-a călcat pe urme tatălui său, absolvind Şcoala de Grăniceri de la Oradea. 

„La sfaturile tatălui meu, m-am dus la Şcoala de Grăniceri de la Oradea. Şi de ce la grăniceri? Pentru că era singura arma care mai avea cai. Pe vremea aceea eu practicam sportul de performanţă şi la Oradea am înfiinţat o echipă care se numea „Grănicerul Oradea”, cu care am câştigat două campionate naţionale de sărituri peste obstacole, moment în care am fost solicitat de Clubul Sportiv al Armatei Steaua şi m-am mutat la Bucureşti.” , a mărturisit Cristian Ţopescu într-un interviu pentru site-ul Poliţiei de Frontieră.( vezi cine e şi cum arată iubitul secret al Cristinei Ţopescu)

Citeste si: Povestea neştiută a celui mai mic frate al Cristinei Ţopescu! Sebastian este student în Austria şi fotomodel în Anglia! FOTO

Citeste si: Adevărul despre salariul pe care Cristina Ţopescu l-a primit de la Ministerul Sănătăţii! Pe lângă venitul uriaş, a încasat şi un spor de condiţii vătămătoare!

Citeste si: „Există niște motive” Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Incredibila origine a Cristinei Ţopescu! Se trăgea dintr-o familie de nobili veneţieni! A făcut mărturisirea cu câteva zile înainte să moară!

„La Oradea am stat din 1954 până în 1960. Am absolvit şcoala cu gradul de locotenent şi am rămas ca instructor de călărie în cadrul Şcolii Oradea încă trei ani. În acele vremuri era Şcoala de Ofiţeri de Grăniceri, UM 0102. După terminarea şcolii de la Oradea, am continuat să particip la concursurile hipice naţionale. Pe stadionul şcolii din Oradea, pe care mi-l amintesc şi acum, organizam demonstraţii de călărie, culminând cu probe de sărituri în înălţime.

La una dintre aceste probe, cu unul dintre caii cu care câştigasem campionatul, am sărit obstacolul de 2 m, ceea ce părea la ora aceea o performanţă remarcabilă. În toată această perioadă am fost susţinut de soţia mea. Între timp a apărut şi prima noastră fiică, născută la Oradea. De câte ori ne întoarcem la Oradea, ne amintim şi de spitalul la care s-a născut fiica mea în 1960.”, a mai spus Crsitian Ţopescu, care a decedat pe 15 mai 2018, la 81 de ani.

Cristina Ţopescu s-a născut la Oradea: „Sunt mult mai mândră de originea mea ardelenească"

„Sunt mult mai mândra de originea mea ardeleneasca din partea mamei. Pentru ca bunicii mei ardeleni, de la Oradea, m-au crescut. Și i am iubit atat de mult... Nu ii numeam bunici, le spuneam mama Eva si tata Stefan. Bunica mea era indragostita de Regele nostru, imi povestea despre el cu lacrimi in ochi, tulai Doamne, fain barbat era... Ai mei erau prea tineri in primii mei 5 ani de viata, au plecat la Bucuresti, iar eu am ramas cu bunicii. Am avut o copilarie modesta, dar frumoasa, minunata, acolo, in orasul de pe Criș, acum o mândrețe de oraș...Ştiu doar de ce-mi aduc aminte si de ce am trait, ca sunt oradeanca, acolo m-am si nascut”, a explicat, la un moment dat, Cristina Ţopescu.

Cristina Țopescu (59 de ani) a fost găsită fără suflare, duminică seară, pe 12 ianuarie, în casa sa din Otopeni. O vecină a sunat la poliție pentru că nu o mai văzuse de trei săptămâni. Informația a fost confirmată de poliție și de către șeful Ambulanței din București. Potrivit poliției, în cursul serii de duminică, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violență. Trupul Cristinei a fost incinerat joi, 16 ianuarie, la crematoriul Vitan-Bârzeşti, cenuşa fiind depusă într-o urnă la Cimitirul Bellu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Ţopescu a şocat o lume întreagă! A executat un salt mortal în arena circului în timp ce se afla pe un cal! Când s-a întâmplat asta

Serghei Mizil a salvat-o pe Cristina Ţopescu din mâinile romilor! Aceştia au vrut să o linşeze pentru că au crezut că le otrăveşte copiii!

Colegul de televiziune al Cristinei Ţopescu a avut acelaşi destin zguduitor! Jurnalistul Călin Mitici a fost găsit mort în casă, după câteva zile de la deces!

3 zodii vor descoperi o putere interioară puternică din noaptea aceasta

CRESC PENSIILE în România! Budăi tocmai a făcut anunțul în direct: "Ne dorim rezolvarea inechităților"

„Ai scăpat ușor, dacă nu ți-au cerut banii înapoi” Iulia Vântur, criticată pentru un concert

Pericol la bancomat! Ai grijă să nu rămâi fără bani

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies