Misterul perucilor din tinerețea lui Benone Sinulescu! Motivul pentru care le-a dat foc după Revoluție: „Am cheltuit o avere...”

Benone Sinulescu avea o pasiune pentru peruci în tinerețe, motiv pentru care avea o colecție întreagă.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

Benone Sinulescu a fost un artist iubit de o țară întreagă, iar vestea morții a venit ca o un șoc atât pentru apropiați, cât și pentru fanii artistului. Artistul nu obișnuia să vorbească foarte des despre pierderea podoabei capilare, motiv pentru care, în tinerețe, nu apărea pe scenă fără perucă.

El avea o colecție întreagă și nu putea să apară în fața fanilor fără perucă.

După Revoluția din 1989, Benone Sinulescu a început să renunțe la acest obicei de a purta peruci. Mai mult decât atât, el a fost nevoit să renunțe definitiv la unele dintre perucile din colecția lui, pentru care a plătit o „mică avere”. Din întreaga lui colecție de 100 de peruci, Benone Sinulescu a mai păstrat doar 20 de peruci, pe care le-a ținut în casa părintească. Cea care l-a convins să renunțe la ele ar fi fost chiar soția artistului, Elena Sinulescu.

„Unele dintre ele, care mi s-au părut mai deteriorate, le-am dat foc, mai am unele, cred că am mai rămas cu 20. Perucile erau un supliciu pentru mine, din cauza transpiraţiei ieşeam din sălile de spectacol ca un şobolan. Acum, când mă uit în urmă, mă gândesc cât de țăcănit am fost că le-am purtat.

Am cheltuit o avere pe peruci. Nu cred că aș mai purta peruci. Când am început să mă rad în cap, am lansat o modă. Unii se rad acum chiar dacă au păr”, a declarat Benone Sinulescu, pentru Click!

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

benone sinulescu

Benone Sinulescu purta peruci în tinerețe 

Ce s-a întâmplat cu o zi înainte de moartea lui Benone Sinulescu? 

Elena Sinulescu  a făcut primele declarații despre moartea regretatului artist. Ea a dezvăluit că doar cu o zi înainte de sfârșitul tragic al soțului ei, cei doi au împlinit 40 de ani de la căsătorie. Femeia este devastată de această veste, ea fiind cea care l-a găsit fără suflare în locuința lor. 

Citeste si: Declarația cutremurătoare a lui Benone Sinulescu, în urmă cu un de zile: „Dacă aș muri cu adevărat, nu mi-ar părea rău”

Citeste si: Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini de la eveniment- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?- stirilekanald.ro

Citeste si: Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai ceva ca vedetele de la Hollywood- radioimpuls.ro

„Nu mai sunt om. Ieri (n.r. miercuri) am făcut 40 de ani de la căsătorie, el a murit azi la ora 14:00. A murit acasă, nu a avut covid, a avut pneumonie, i-am cumpărat concentrator de oxigen. Veneau medicii periodic, acasă și avea două femei care s-au ocupat de el și l-au îngrijit așa cum trebuie. Fără el viața nu mai e la fel. Ne-am făcut cavoul la Arad, la cimitir, abia l-am convins să îl facem.

M-am gândit că suntem bătrâni”, a declarat Elena Sinulescu, pentru  Click!

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Beatrice Mahler a explicat cum a murit, de fapt, Benone Sinulescu. Artistul ar mai fi putut avea o șansă, dacă accepta să meargă la spital: "Este foarte important ca...

S-a zvonit în trecut că Benone Sinulescu a făcut închisoare. Cum a comentat la acea vreme regretatul artist acuzațiile care i s-au adus?

Smiley și Gina Pistol s-au căsătorit civil. Primele imagini de la eveniment | GALERIE FOTO

Două copile de 11 şi 12 ani se jucau în faţa porţii când au fost izbite în plin de o maşină condusă de un şofer începător

Calendar ortodox 27 mai 2023. Ce sfânt este cinstit sâmbătă?

„Am dormit în dric două ore.” Ce s-a întâmplat cu Anamaria Prodan în urmă cu o zi? Vedeta are o nouă achiziție

Primele imagini cu Gina Pistol în rochie de mireasă! Frumoasa vedetă a spus marele "Da"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies