Misty și Keo relație
Misty a făcut anunțul momentului despre relația cu Keo, la 7 ani de când s-au cunoscut: "Nu este deloc ca în filmele de dragoste"

Vedete

Misty a făcut anunțul momentului despre relația cu Keo, la 7 ani de când s-au cunoscut: "Nu este deloc ca în filmele de dragoste"

Misty a făcut dezvăluiri sincere despre relația cu artistul Keo.

Misty și Keo formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu șapte ani, iar de atunci trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Totuși, se pare că nu este mereu totul roz, iar îndrăgostiții mai au parte și de momente mai puțin plăcute. 

Misty, adevărul despre relația cu Keo

La fel ca în alte cupluri, și între Misty și Keo mai există neînțelegeri. Artista recunoaște că o relație trece prin mai multe etape, însă dacă partenerii au aceeași destinație totul devine mai ușor. 

Susține că a avut parte și de mici certuri cu artistul, însă cei doi întotdeauna au știut să treacă cu bine peste orice problemă. 

Citeste si: Misty face dezvăluirea momentului despre relația cu Keo. Ce se întâmplă între cei doi: "Nu pot sta mult timp supărată pe el"

„Orice relație parcurge mai multe etape, într-un anumit ritm psihologic, și nu este deloc ca în filmele acelea de dragoste, când cei doi protagoniști întâlnesc câteva obstacole, dragostea învinge întotdeauna și gata happy end forever.

O relație e precum o călătorie, cu zile însorite, uneori ploioase, e marea aventură a vieții pentru fiecare.

Misty și Keo relație
Misty și Keo [Sursa foto: Facebook]

Atât timp cât destinația e aceeași pentru amândoi, totul e ok! Realizăm că vor mai urma și perioade mai dificile când și când, dar deja știm cum să le facem față împreună, pentru că avem împreună o misiune atât de limpede acum și un parteneriat mai solid că oricând. Suntem o familie unită prin iubire, încredere și respect reciproc”, a spus Alexandra Pavel, pentru Fanatik.

Misty recunoaște că nu poate să stea prea mult supărată pe iubitul ei, Keo știind tot timpul cum să o împace.  

Citeste si: Tavi Colen, mărturisiri despre situația financiară după ce a plecat din trupa Talisman. „Ne dădeam seama că nu ne ajung banii de două banane, ci doar de una.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: "E cumva o glumă?!" Cum a apărut Kate Middleton pe coperta unei prestigioase publicații din Anglia- radioimpuls.ro

Citeste si: Misty și Keo nu exclud posibilitatea de a mai avea încă un copil! Cum a dat blondina vestea: „Am zis că dacă o să mai am un bebe...”

„Îmi place că are simțul umorului și mă face mereu să râd, îmi place că nu pot sta mult timp supărată pe el, îmi place că știe mereu cum să mă împace, îmi place că ne răsfață mult pe amândouă, îmi place sentimentul pe care îl am atunci îl privesc și văd că e cel mai fericit făcându-ne pe noi fericite.

Iar acestea sunt doar câteva din lucrurile care-mi plac la el, care mi-au venit în minte acum…”, a mai dezvăluit ea.