Misty, părere sinceră despre Viviana Sposub și George Burcea. Soția lui Keo și-a surprins fanii cu declarațiile sale: „Era menit să fie împreună”

În ciuda aparențelor, Misty și Keo și-au găsit prieteni de nădejde în cuplul format dintre George Burcea și Viviana Sposub.

Autor: Simona Costache

In articol:

Încurcate pot fi căile Domnului uneori. După ce au iubit aceeași femeie ani buni, George Burcea și Keo sunt acum prieteni. Și asta nu e tot, partenerele lor de viață se înțeleg de minune.

Se pare că cei patru nu pun accent pe trecut și pe problemele care au existat la un moment dat în plan personal. Privesc situația cu maturitate și înțeleg că nimeni nu are nicio vină pentru ceea ce s-a întâmplat la un moment dat în viața lor. 

Cuplurile formate dintre Keo și Misty și George Burcea și Viviana Sposub au ajuns să se înțeleagă foarte bine după ce s-au întâlnit cu toții în cadrul emisiunii prezentate de Viviana. În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri lansată pe Instagram, Misty a dezvăluit ce părere are despre cuplul format dintre George Burcea și Viviana, având în vedere contextul care se poate crea în jurul lor pe baza relației cu aceeași femeie pe care le-au avut foștii lor parteneri.

Misty, despre cum s-au cunoscut cu Goerge Burcea și Viviana Spousb

Misty a fost întrebată de una dintre admiratoarele sale cum de a ajuns să se înțeleagă atât de bine cu Goerge Burcea, dar și cu iubita sa.

Fără ocolișuri, soția lui Keo a mărturisit că trecutul rămâne în trecut și că a descoperit în cei doi niște oameni foarte buni și respectuoși.

Citeste si: Keo a fost operat de urgență. Primele declarații ale cântărețului despre starea sa de sănătate: "Am suferit o triplă intervenție chirurgicală"

„Cum ai ajuns să te înțelegi cu George Burcea?”, a

fost întrebarea care a venit din partea unei fane.

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„L-am cunoscut pe George când am mers la emisiune la Viviana.

Așa i-am cunoscut pe amândoi, de atunci am început să vorbim și îmi sunt tare dragi. Sunt oameni buni și faini, respectuoși, pe care îi apreciez, iar ei la rându lor mă apreciază și îmi apreciază familia. Cârcotași care transformă problemele personale ale altcuiva în problemele tuturor vor exista întotdeauna și nu datorez nimănui nicio explicație. Și dacă ar fi existat o problemă directă cu mine, în viață e frumos să lași loc de bună ziua indiferent de situații, iar lumea e foarte mică, vorba aceea.”, a fost răspunsul oferit de Misty.

Misty, părere sinceră despre Viviana Sposub și George Burcea. Soția lui Keo și-a surprins fanii cu ceea ce a putut să pună „Era menit să fie împreună”

Citeste si: Keo, mesaj neașteptat despre căsătoria cu Misty, după ce s-a aflat că Andreea Bălan divorțează de George Burcea

Ce părere are Misty despre cuplul George Burcea și Viviana Sposub?

De asemenea, Misty a fost întrebată despre cuplul format dintre George Burcea și Viviana Sposub, dacă se potrivesc sau nu.

„Cum e viața asta, chiar apreciez tare mult că te înțelegi cu George și Viviana. Nu-i așa că George și Viviana se potrivesc de minune? Iar ce a fost e bine să rămână în trecut”, a fost o altă întrebare.

Partenera de viață a lui Keo a răspuns că cei doi îndrăgostiți se potrivesc de minune și că este de părere că le-a fost predestinat să se întâlnească și să se iubească.

„Se potrivesc de minune pentru că pur și simplu era menit să fie împreună. Nu e atât de greu să înțelegi și să accepți. Toate cele bune și sănătate multă”, a răspuns Misty.

Misty, părere sinceră despre Viviana Sposub și George Burcea. Soția lui Keo și-a surprins fanii cu declarațiile sale „Era menit să fie împreună”

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Misty și Keo își măresc familia? Detaliul care i-a dat de gol: "Un frățior"

Ce s-a întâmplat cu fiica lui Keo și a lui Misty, după primele zile de grădiniță?„Are coșmaruri noaptea, se trezește plângând”

Keo, dependent de medicul estetician: ”Merg o dată pe lună”. La ce procedură nu poate să renunțe artistul

Previziuni astrale pentru luna Septembrie. Care dintre zodii vor avea o lună perfectă

Veste BOMBĂ despre Elena Băsescu! Ce s-a întâmplat cu fiica lui Traian Băsescu

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Cu ce își ocupă timpul liber Traian Băsescu, după ce și-a pierdut privilegiile de fost șef al statului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies