Mitea, iubitul Andreei Tonciu, client fidel al bisericilor: "Am ajuns sa ma rog, sa merg la manastire din cand in cand! Vreau sa prind si eu un contract de fotbalist!"

Distribuie pe:

fara descriere

 

Nicolae Mitea, iubitul Andreei Tonciu, nu are deloc noroc in cariera de fotbalist si de mai mult de un an este liber de contract.

Fosta speranta a Romaniei a uitat de vremurile cand era star la Ajax Amsterdam si acum ar juca si gratis la cluburile mari din Romania. Daca in trecut si-a permis sa refuze echipe pentru ca nu erau de talia talentului sau, acum ar da orice numai sa joace fotbal. Ar face-o si gratis, dar numai la Dinamo. "M-as intoarce cu mare placere la Dinamo. Acum nu as avea pretentii financiare, sunt intr-o situatie care nu imi permite asta. As juca gratis la ei. Fotbalul nu l-am uitat, dar as vrea sa imi dea cineva o sansa sa le arat ce pot. Am inceput sa merg si la biserica sa ma rog, sunt un om credincios si cred ca pana la urma voi avea sansa mea", a declarat jucatorul in varsta de 27 de ani care a activat ultima oara la Petrolul Ploiesti pentru cei de la Ring.

Nicolae Mitea a debutat la Dinamo, acolo unde era considerat cel mai bun produs al clubului din Stefan cel Mare si toata lumea ii prevestea un viitor stralucit. A ajuns la Ajax Amsterdam, echipa cu care a castigat titlul in Olanda, dar dupa o accidentare mai grava nu a mai revenit la forma care l-a consacrat si nimeni nu mai este interesat de serviciile sale.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate