Mitică a descălecat de pe şa, fără voia sa! Armăsarul nărăvaș a dat de pământ cu actorul din “Moldovenii”!

In episodul din aceasta seara al serialului “Moldovenii”, difuzat la ora 20:00, la Kanal D, telespectatorii vor urmari peripetiile extraordinare ale satenilor din Gaurenii de Jos.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Sirul halucinant al actiunilor primarului, padurarului Mitica, Auricai vor duce comedia la un alt nivel.

Una dintre scenele pe care telespectatorii le pot urmari in aceasta seara il infatiseaza pe Mitica, intruchipandu-l pe Stefan cel Mare, varianta 2019, in lupta lui inchipuita cu turcii.

Acesta incaleca un armasar pur sange si porneste pe ulitele satului, pentru a-si forma oastea cu care va merge la “razboi”. Numai ca, la un moment dat, Mitica lasa haturile din mana si calul, imprevizibil, il arunca din sa.

Citeste si: Ce s-ar întâmpla dacă Ghiță Șpagoveanu, primarul din serialul “Moldovenii”, ar rămâne singur acasă, în perioada Sărbătorilor?

Citeste si: Scandal conjugal! Imagini in exclusivitate de la sedinta foto „Moldovenii”

Citeste si: Radu Ţibulca, alias Ghiţă Şpagoveanu din 'Moldovenii': “Cand am vazut pentru prima oara o vaca, am zis ca e un dalmatian mare!”

fara descriere

Ce a urmat si cum a reusit Mitica sa atenueze caderea veti putea afla urmarind episodul din aceasta seara din “Moldovenii”, difuzat la ora 20:00, la Kanal D!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate