Mitică Dragomir a vrut să se sinucidă în închisoare! ”Dacă eram singur, o făceam”! Fostul şef de la Ligă a fost condamnat de două ori | DEZVĂLUIRI

Dumitru Dragomir a fost achitat, săptămâna aceasta, într-un dosar de care s-a temut foarte mult şi pentru care iniţial fusese condamnat la 7 ani de închisoare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Dumitru Dragomir s-a temut că îşi va petrece ultimii ani din viaţă la închisoare, în condiţiile în care fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal recunoaşte că nu poate suporta regimul penitenciar. ”Mitică”, aşa cum este cunoscut omul de fotbal, ar fi fost la a treia condamnare cu executare, aşa că ştie foarte bine despre ce vorbeşte. Dragomir a dezvăluit că în 1990, după ce a fost condamnat pentru abuz în serviciu împotriva intereselor obşteşti, a vrut să se sinucidă în închisoare.

”M-au ţinut şapte luni şi jumătate în puşcărie. M-au băgat într-o celulă fără geamuri, era gheaţă de două palme în interior. Noroc că m-am acoperit cu saltelele, le-am folosit ca pătură. M-am gândit la sinucidere, însă nu am putut să o fac pentru că aveam o familie. Dacă eram singur, o făceam. Mă gândisem şi cum”,a dezvăulit Dumitru Dragomir pentru WOWbiz.ro în urmă cu câţiva ani.

În 1990, Dumitru Dragomir

era preşedinte al echipei Miliţiei, Victoria Bucureşti. El şi-a petrecut primele luni de după Revoluţia din 1989 în închisoare, după ce comuniştii găsiseră la el o avere uriaşă pe care nu a putut-o justifica: televizoare, videorecordere, radiocasetofoane, congelatoare, librete CEC cu câştiguri în autoturisme, jbijuterii, etc.
Înainte de asta, Dragomir mai stătuse câteva luni la închisoare. S-a întâmplat în 1976, când Mitică de la Ligă a fost prins de Miliţie practicând jocuri de noroc, lucru complet interzis pe vremea comuniştilor.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nicio frica pentru nea Mitica! Vezi ce a facut Dumitru Dragomir cu o zi inainte de pronuntarea sentintei definitive in controversatul dosar al dezafilierii Universitatii Craiova...

La 71 de ani, Dumitru Dragomir s-a apucat de sport! Cum l-am surprins in parc, alaturi de sotie VIDEO

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată cine a înlocuit-o pe Mirela Vaida la Acces Direct!

Cutremur TOTAL în Europa! Liderii marilor puteri, reacție de urgență după decizia Rusiei: Este inacceptabil

Ce înălțime are Culiță Sterp? Este cel mai înalt concurent de la Survivor România și îl depășește chiar și pe președintele Klaus Iohannis

La ce folosesc criptomonedele?  Pot cumpăra orice, inclusiv moartea

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies