Mitoseru despre faptul ca Marioara era la TV in timp ce Oana era dusa la spital: "E discutabil ce a facut, dar noi trebuie sa fim alaturi de Zavo ca sa isi revina"

Dupa ce a lansat bomba cum ca ar fi incercat sa aiba o relatie cu Oana Zavoranu, Mihai Mitoseru a avut o confruntare cam dura cu fostul sot al acesteia cu care a si fost prieten bun.##VIDEO9794##

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

"Nu am avut o confruntare cu Pepe, ne cunoastem de mult timp si eu mi-am dat cu parerea. Poate unora le-a placut ce am facut cu el, da e vorba de viata unei fete. Eu, ca prieten de o viata, trebuie sa fiu langa ea", a spus Mihai pentru Drept la tinta.

In seara in care Oana a ajuns pentru a doua oara pe patul de spital, Mihai Mitoseru si Marioara Zavoranu se aflau in direct la emisiuni TV de unde au aflat ca bruneta nu se simte deloc bine. Inainte de a ajunge la televiziuni, cei doi s-au aflat la Zavo acasa si i-au spus ca daca nu se simte bine, sa sune la 112. Chiar daca mama ei nu s-a grabit sa plece la spital in clipa in care a vazut ca o scot pe Oana pe targa din casa ei, Mitoseru a spus ca ce a facut ea e discutabil.

fara descriere"Mama ei nu avea de unde sa stie ca avea sa vina salvarea sa o ia pe fiica ei din moment ce era intr-o emisiune. Eu am plecat de la Kanal D si m-am dus acolo. Cand am ajuns, pe Oana o durea capul foarte rau si nu intelegeam de ce a plecat din spital. Cand am plecat noi nu era atat de rau si i-am spus sa cheme salvarea daca ii era si mai rau, fix ce s-a intamplat. E discutabil ce a facut Marioara, dar noi trebuie sa fim alaturi de Oana ca sa isi revina", a mai adaugat Mitoseru.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate