Vedete

Mitoseru i-a declarat razboi Andreei Mantea: "M-a innebunit! M-a inchis in duba, nu mai puteam sa respir. Sunt plin de vanatai"

Mihai Mitoseru a venit astazi la Teo Show ca sa ii declare razboi Andreei Mantea.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Mitoseru i-a declarat razboi Andreei Mantea: "M-a innebunit! M-a inchis in duba, nu mai puteam sa respir. Sunt plin de vanatai"icon photo
Prezentatorul de la "Se striga darul" nu are deloc viata usoara cu colega lui din emisiune, Andreea Mantea. Mitoseru s-a plans lui Teo Trandafir! 

 

 

Vedeta de la Kanal D a marturisit ce i-a facut Mantea la nunta care va fi difuzata saptamana aceasta in emisiune. 

 

Mitoseru i-a declarat razboi Andreei Mantea: "M-a innebunit! M-a inchis in duba, nu mai puteam sa respir. Sunt plin de vanatai"
"M-a innebunit! Nu mai pot! M-a inchis in duba, nu mai puteam sa respir. Am niste vanatai, pacat ca nu pot sa vi le arat!", a spus Mihai Mitoseru in aceasta dupa-amiaza in emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D.

 

 

 

La "Se striga darul, Andreea Mantea si Mihai Mitoseru  se intrec in a aduna cat mai multe daruri pentru miri, colindand tara in lung si in lat, cautand cele mai spectaculoase traditii si fiind martori in cele mai frumoase momente din viata insurateilor si a familiilor acestora.

 

 

Telespectatorii ii vor putea urmari pe cei doi indragiti prezentatori in ipostaze inedite, oferind momente memorabile celor prezenti la evenimentele unice din viata mirilor.


 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune