Moarte suspectă în Alba Iulia. Un bărbat a murit după ce s-a prezentat la spital cu o durere de gât

Un bărbat a murit într-un spital din Alba Iulia după ce a acuzat o durere puternică de gât și a așteptat prea mult după ajutor.

Distribuie pe:

Moarte suspectă în Alba Iulia. Un bărbat a murit după ce s-a prezentat la spital cu o durere de gât


In articol:

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a mers la un spital din Alba Iulia, împreună cu soția lui, pe motiv că o durere de gât îl deranjează de mai mult timp.

Deși bărbatul a încercat să se trateze acasă și a luat mai multe pastile, nimic nu a dat roade, iar durerea a persistat.

La ora 19:00 bărbatul s-a prezentat la spital, însă după mai mult de o ora de așteptare a fost preluat de medici.

După scurt timp, unul din medicii care s-a ocupat de el a anunțat-o pe soția lui că bărbatul a murit.

Soția a fost șocată la aflarea veștii și a dorit să știe cauza decesului soțului ei. A cerut să se facă imediat autopsia însă medicii nu au putut face acest lucru.

Siderată de tratamentul medicilor, femeia s-a dus la poliție pentru a depune o plângere împotriva cadrelor sanitare.

Citeste si: Ce a făcut fratele Cristinei Ţopescu la tribunal, după ce şi-a incinerat sora! Cristi a dat-o în judecată pe soţia care l-a acuzat că s-a culcat cu alte femei!

Citeste si: Armin Nicoară o umilește pe Vlăduța Lupău! Și-a pozat iubita în ipostaze fierbinți! Avem fotografia interzisă cardiacilor

Citeste si: CUTREMURĂTOR! Incredibil, ce facea Dincă în momentul în care ardea trupul Alexandrei în butoi! EXCLUSIV

Medicii acuză victima după moarte

Conducerea spitalului s-a sesizat imediat și răspunsul lor a fost că bărbatul decedat a fost de vină, pentru că s-a prezentat mult prea târziu și într-o stare mult prea gravă pentru a se mai putea face ceva pentru el, potrivit Alba24.ro.

”Patru medici s-au ocupat de acest pacient. Acesta a transmis medicilor că de la ora 14.00 a luat o pastilă de amoxicilină, că i s-a îngreunat respiraţia, că i s-a îngroşat limba, dar el merge într-o cursă până la Sibiu, vine înapoi, merge la un vecin după-masa, căruia îi spune că totuşi trebuie să se prezinte în Urgenţă, iar noi îl vedem pe camere că la 19.25 intră în triaj. Au fost verificaţi toţi timpii de aşteptare, inclusiv camerele pe care le-am pus la dispoziţie echipei de control de la DSP. Le-am vizualizat şi noi şi camerele spun altceva”, susține Diana Mârz, Managerul Spitalului Județean din Alba Iulia, printr-un comunicat legat de acest incident.

În prezent, soția bărbatului așteaptă rezultatele autopsiei, dar și rezultatul anchetei deschise în acest caz.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate