Moarte suspectă în Botoșani! Un bărbat a fost descoperit zâcând într-o baltă de sânge, în propria curte

Un bărbat din Botoșani a fost găsit de un vecin într-o baltă de sânge, în curtea casei sale.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Întâmplarea șocantă s-a întâmplat în localitatea Cucorăni, județul Botoșani. Bărbatul găsit mort avea mai multe răni pe corp și în zona capului, era pe jumătate dezbrăcat și plin de sânge, potrivit autorităților.

Anchetatorii iau în considerare ipoteza unei crime, având în vedere starea în care bărbatul a fost găsit și leziunile suferite de bărbat.

Un vecin al victimei a făcut descoperirea cutremurătoare. L-a observat pe bărbat că zăcea fără viață în curtea casei. Îngrozit de imaginea surprinsă, a sunat imediat la 112, dar echipajul medical venit la fața locului nu a putut decât să constate decesul și să cheme un echipaj de poliție.

„La faţa locului am găsit o persoană de aproximativ 60 de ani, decedată de mai multe ore. Prezenta multiple leziuni traumatice şi nu s-au mai impus manevrele de resuscitare. A fost anunţat şi un echipaj de poliţie”, a declarat Daniela Amarande, medic Ambulanță Botoşani.

Citeste si: Un bărbat celebru din România a murit la volan

Citeste si: Cazul Caracal. Ce scria pe biletul pe care Gheorghe Dincă l-a înghițit

Citeste si: Ce se întâmplă acum cu soția proxenetului care a omorât-o pe Ioana Condea! ”Stă la un sat distanță de părinții Ioanei” EXCLUSIV

Moartea bărbatului, învăluită în mister

Vecinul care a făcut descoperirea macabră a declarat că a auzit niște zgomote ciudate venind dinspre curtea bărbatului mort, însă fiind întuneric, nu și-a putut da seama ce se întâmplă.

Autoritățile încearcă acum să afle dacă bărbatul a fost bătut cu bestialitate și lăsat să agonizeze până a murit. În acest caz, o anchetă trebuie deschisă si faptașii cautați și trași la răspundere.

Cunoscuții bărbatului spun că el locuia singur majoritatea timpului, soția lui venind acasă doar în weekend.

„Mă gândeam că poate a băut vin şi a făcut un infarct. Un vecin mi-a spus că nici nu îl mai cunoşti pentru că e plin tot de sânge, dezbrăcat, doar într-un tircou. Vecinul spune că l-ar fi bătut cineva”, a spus o femeie care locuiește în apropiere de casa victimei.

Necropsia va stabili cauza exactă a morții bărbatului. Abia după, criminaliștii vor putea reconstitui ultimle clipe trăite de bărbat, și, dacă este cazul, depistarea criminalilor.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate