Moartea lui Aurelian Preda, declanșată de o eroare medicală? Ce spune medicul de la Viena? Dezvăluiri: artistul s-ar fi târât până la recepție să cheme ambulanța!

Dezvăluiri incredibile ies la iveală la mai bine de trei ani de la moartea lui Aurelian Preda, chiar prin intermediul omului care a fost lângă el când a murit.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Aurelian Preda a fost un om bolnav și s-a luptat aproape o jumătate de viață pentru viața lui. Totuși, există indicii că moartea artistului, care s-a producs la 46 de ani, a fost ”grăbită” de o posibilă eroare medicală.

Medicul de la Viena, a cărui pacient a fost Aurelian Preda, a spus familiei artistului că stentul de la pancreas montat în România s-a infectat și a dus la septicemie, aceasta fiind și cauza morții lui Preda.

Dacă stentul ar fi fost din metal, Aurelian Preda ar mai fi trăit câțiva ani.

Declarația aparține lui George, confidentul lui Aurelian Preda de la Viena, omul care a fost alături de cântăreț în ultimele clipe ale vieții. El a povestit în premieră și circumstanțele morții lui Preda: artistul a rămas singur la o pensiune, i s-a făcut rău și s-a târât singur până la recepție pentru a chema o ambulanță.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

"Stentul trebuia să fie de metal”

”Cu o zi înainte el nu a putut să mânănce mult, a mâncat doar o supă de usturoi. Doar atât a putut să mănânce. Am mers prin oraș să-i cumpere Anameriei diverse cadouri.

Am mers la acea pensiune și ne-a zis că nu mai poate să iasă în oraș cu noi, că simte că trebuie să stea în pat, că trebuie să meargă și la clinică.

A doua zi urma să mergem la clinică, doar că între timp, în acea seară, ne-a sunat profesorul-doctor și a zis: veniți de urgență la clinică pentru că prietenul vostru este în comă! A fost luat de Salvare de la pensiune, nici măcar nu era transportabil, era pe aparate.

La pesniune i s-a făcut rău, bănuiesc că s-a târât până la recepție, noi nu am fost acolo când l-a luat Salvarea.

Citeste si: Nicușor Iordan, răspuns la acuzațiile aduse de Ana Maria Preda- Ce a spus cântărețul

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda e de negăsit! Mirela Vaida a făcut-o praf pe Ana Maria: "Mi-a fost și rușine!"

Citeste si: Dezvăluiri fabuloase! Aurelian Preda își dorea ca fiica lui să se mărite cu Nicușor Iordan, bărbatul pe care fata îl acuză acum de abuz sexual

Era cu o zi înainte să meargă la biopsie, noi am fost șocați pentru că a fost pe picioare, conștient, noi am vorbit.

A doua zi ne-am dus la clinică, era conștient, foarte normal la cap, puteai să vorbești cu el, doar că avea o vorbire foarte îngreunată. Totul s-a întâmplat în câteva ore. Avea un stent, dar nu la inimă ci la pancreas. El a avut pancreatită. Acel stent a fost montat aici, la noi, în România. Nu vreau să dau vina pe nimeni – stentul a fost din plastic dar trebuia să fie din metal. Ne-a explicat profesorul de acolo, a vorbit cu familia Anei și eu am fost acolo, de față. Ne-a zis că probabil dacă acest stent era din metal ar fi trăit mulți ani”, a povestit George la o emisiune de televiziune.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

100.000 euro, prețul tăcerii pentru fiica lui Aurelian Preda! Atât i s-a cerut lui Nicușor Iordan pentru închiderea cazului ”violul”! EXCLUSIV

Aurelian Preda, viață dublă: ”Inventa operații și se distra la sauna de lux de la Viena”! Nașa din Italia: Chiar vreți să știți cum a murit?

Dezvăluiri! Aurelian Preda NU a murit de cancer! Când a aflat de ce suferă, a chemat rapid un notar și a făcut testamentul

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Aceste mașini vor fi INTERZISE! Lovitură pentru milioane de români

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies