Moartea lui Aurelian Preda, declanșată de o eroare medicală? Ce spune medicul de la Viena? Dezvăluiri: artistul s-ar fi târât până la recepție să cheme ambulanța!

Dezvăluiri incredibile ies la iveală la mai bine de trei ani de la moartea lui Aurelian Preda, chiar prin intermediul omului care a fost lângă el când a murit.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Aurelian Preda a fost un om bolnav și s-a luptat aproape o jumătate de viață pentru viața lui. Totuși, există indicii că moartea artistului, care s-a producs la 46 de ani, a fost ”grăbită” de o posibilă eroare medicală.

Medicul de la Viena, a cărui pacient a fost Aurelian Preda, a spus familiei artistului că stentul de la pancreas montat în România s-a infectat și a dus la septicemie, aceasta fiind și cauza morții lui Preda. Dacă stentul ar fi fost din metal, Aurelian Preda ar mai fi trăit câțiva ani.

fara descriere

Declarația aparține lui George, confidentul lui Aurelian Preda de la Viena, omul care a fost alături de cântăreț în ultimele clipe ale vieții. El a povestit în premieră și circumstanțele morții lui Preda: artistul a rămas singur la o pensiune, i s-a făcut rău și s-a târât singur până la recepție pentru a chema o ambulanță.

"Stentul trebuia să fie de metal”

fara descriere

”Cu o zi înainte el nu a putut să mânănce mult, a mâncat doar o supă de usturoi. Doar atât a putut să mănânce. Am mers prin oraș să-i cumpere Anameriei diverse cadouri. Am mers la acea pensiune și ne-a zis că nu mai poate să iasă în oraș cu noi, că simte că trebuie să stea în pat, că trebuie să meargă și la clinică.

A doua zi urma să mergem la clinică, doar că între timp, în acea seară, ne-a sunat profesorul-doctor și a zis: veniți de urgență la clinică pentru că prietenul vostru este în comă! A fost luat de Salvare de la pensiune, nici măcar nu era transportabil, era pe aparate. La pesniune i s-a făcut rău, bănuiesc că s-a târât până la recepție, noi nu am fost acolo când l-a luat Salvarea.

Citeste si: Nicușor Iordan, răspuns la acuzațiile aduse de Ana Maria Preda - Ce a spus cântărețul

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda e de negăsit! Mirela Vaida a făcut-o praf pe Ana Maria: "Mi-a fost și rușine!"

Citeste si: Dezvăluiri fabuloase! Aurelian Preda își dorea ca fiica lui să se mărite cu Nicușor Iordan, bărbatul pe care fata îl acuză acum de abuz sexual

Era cu o zi înainte să meargă la biopsie, noi am fost șocați pentru că a fost pe picioare, conștient, noi am vorbit.

A doua zi ne-am dus la clinică, era conștient, foarte normal la cap, puteai să vorbești cu el, doar că avea o vorbire foarte îngreunată. Totul s-a întâmplat în câteva ore. Avea un stent, dar nu la inimă ci la pancreas. El a avut pancreatită. Acel stent a fost montat aici, la noi, în România. Nu vreau să dau vina pe nimeni – stentul a fost din plastic dar trebuia să fie din metal. Ne-a explicat profesorul de acolo, a vorbit cu familia Anei și eu am fost acolo, de față. Ne-a zis că probabil dacă acest stent era din metal ar fi trăit mulți ani”, a povestit George la o emisiune de televiziune.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate