Moartea Madalinei Manole, tot mai suspecta! Ce au gasit oamenii legii in calculatorul artistei? Dezvaluiri, la opt ani de la moartea ei

Autor: A.M.

Moartea Madalinei Manole pare sa ramana in continuare invaluita in mister. In ciuda pronosticului oficial, al unei sinucideri cauzata de o cadere psihica, tatal artistei crede ca adevarul este altul.
Ion Manole a facut marturisiri la opt ani de la moartea fiicei lui. Tatal Madalinei Manole nu intelege de ce anumite probe au fost complet ignorate in ancheta privind moartea fiicei lui.

"Vă amintiţi că timp de opt ani de zile am spus mereu: de ce nu s-a ridicat calculatorul fetei mele, pentru a vedea cu cine s-a conversat fiica mea prin America.

Am aflat următoarele: nu s-a putut umbla la calculatorul Mădălinei şi s-a cerut aprobarea SRI-ului, dar nu s-a putut vedea nimic pentru că o firmă americană se ocupa de gestionarea lui.
Le-am zis: nimeni nu a fost curios să vadă ce conţinea calculatorul fiicei mele? Dacă fiica mea era o spioană sau ceva? Deci nu ne-a lăsat SRI-ul...

I-am explicat domnului avocat că suntem partenerii Americii, chiar ei nu erau curioşi să vadă dacă fata mea nu făcea un spionaj care să pună ţara în pericol? În această perioadă s-au făcut publice toate protocoalele din justiţie şi m-am hotărât să vorbesc.

Când eram chemat în instanţe, toţi se uitau la procuror, iar procurorul se uita ca un rege, cred că nici Napoleon nu se uita aşa şi mi-am dat seama că ceva nu este în regulă.

M-am gândit ce anume s-a luat din casa fiicei mele...telefonul nu, calculatorul nu. Acolo pe telefon era un mesaj scris de fata mea, dar netrimis. Am fost cu un pas în faţa lor şi am mers la firma de leasing de la care avea Mădălina telefonul. Ultimul mesaj a fost la 2:30, iar până la ziuă, linişte. Iar la ziuă, când ea era moartă în hol, cineva a dat telefon pe un număr.

Telefonul ăla se ia în laborator, pentru a se vedea amprentele, pentru a vedea dacă sunt ale fiicei mele, dacă s-a vorbit după el, dar nu au făcut-o. Nu am nicio încredere că fata mea a scris aşa ceva! În aşa-zisul testament ne ruga pe noi să îl iubim pe soţul său, că nu e el vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat, ne spunea să vindem tot, casă, terenuri, tot ce se

poate vinde, pentru a avea noi bani pentru creşterea copilului. Ăştia nu au găsit acest testament!

Tot dosarul este o înşiruire de declaraţii care se bat cap în cap, ce au căutat ăştia două ore în casa ei? Cred că au furat caseta de valori, că nu am găsit-o niciunde. Nu au putut deschide uşa din şifonier pentru a vedea aparatul de filmat. După trei-patru luni a apărut acel mizerabil film de care am spus că trebuie făcută reconstituire, pentru a le arăta”   a povestit Ion Manole, in emisiunea lui Cristi Brancu.

 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Razvan Ciobanu, primele declaratii despre dosarul de trafic de droguri

Andreea Mantea, marturisiri neasteptate: "Da, am fost agresata. L-am mai iubit si dupa"

Razvan Ciobanu, marturii terifiante despre cum a fost batut de iubit! "Daca vrei sa ma omori...". Imagini socante!

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Vladimir Putin, ÎNLOCUIT! El îi va lua locul. E mâna lui dreaptă

L-a dat deja uitării? Alina Sorescu, surprinsă în compania unui artist cunoscut din România după anunțul divorțului de Alexandru Ciucu

Veste uriașă pentru zeci de mii de români. Modificări importante la sistemul de pensii. Se dă lege

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies