Moartea Stelei Popescu a zdruncinat incasarile Teatrului Constantin Tanase! Pierderile financiare au continuat si dupa decesul Cristinei Stamate

Lumea teatrului de revista este, acum, mai trista dupa ce Stela Popescu a incetat din viata, joia trecuta, in mod surprinzator, in urma unui atac vascular cerebral!

Autor: Lia Popescu

Marea actrita era indragita de toata lumea si, poate tocmai de aceea, oamenii o urmareau mereu la televizor sau veneau saptamanal sa o vada la spectacolele de divertisment! (surpriza, cu cine va fi inlocuita Stela Popescu in turneul din Spania)

 

Moartea Stelei Popescu a indurerat Romania si, ca un facut, a afectat teribil si incasarile Teatrului Constantin Tanase in aceasta perioada!

“Stela a decedat la finele saptamanii trecute, chiar in perioada in care urma sa se tina Festivalul Aurelian Andreescu! Evenimentul acesta, de regula, aducea bani buni in visteria teatrului condus de Arsinel, in conditiile in care erau multi participanti inscrisi, in plus, si numarul oamenilor care doreau sa vada muzica de calitate era dublu sau chiar triplu! Culmea, festivalul nu s-a putut desfasura nici de luni, intrucat, din nefericire, a murit si Cristina Stamate, un alt nume de referinta al divertismentului, si nu

s-a mai putut organiza vreun spectacol! Totul s-a amanat pentru o data ulterioara”, au dezvaluit persoane din mediul artistic!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies