Moartea suspectă a trei persoane care au purtat brățări portocalii de hârtie. Ce au descoperit autoritățile în urma anchetei

Trei persoane au fost găsite fără suflate, iar alte 4 sunt în stare critică la spital, toate având în comun brățări portocalii din hârtie, care se pun la intrarea unui festival.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Incidentul a fost semnalat de un bărbat, care a fost găsit leşinat, iar la scurt timp, un alt bărbat a fost găsit semiconştient la intersecţia a două străzi, poliţia din Pittsburgh stabilind ulterior că acesta se aflase în acelaşi apartament, în care au mai fost găsite alte cinci victime, informează Daily Mail. 

"Bănuiala mea e că încerca să se întoarcă înapoi la apartament", a declarat Wendell Hissrich, directorul departamentului de sănătate publică, despre bărbatul găsit pe stradă. 

Moartea suspectă a trei persoane care au purtat brățări portocalii de hârtie. Din primele investigații rezultă că au făcut o supradoză de droguri la petrecerea la care au fost

Din primele investigații reiese că cele șapte persoane au făcut o supradoză de droguri,  polițiștii presupunând că toate cele șapte persoane au participat la un festival de muzică, apoi s-au retras în locuința unuia dintre ei.

Citeste si: O fată de 14 ani din Dolj a dispărut și ea! Ce au descoperit polițiștii la o zi distanță

Citeste si: Ce s-a întâmplat în noaptea în care a avut loc petrecerea de botez a fetiței Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov! Abia acum s-a aflat

Citeste si: Prima fotografie cu principalul suspect în uciderea fetiței de 11 ani, cetățeanul olandez: "Urmele pe care le-a lăsat sunt probe"

„Victimele, inclusiv cele trei persoane care au murit şi cele patru care au ajuns la spital, ar fi petrecut în acelaşi loc, iar după această petrecere s-ar fi dus într-o a doua locaţie, unde supradoza cu droguri a avut loc”, arată o declaraţie a poliţiei din Pittsburgh. Polițiștii mai spun că toate victimele au consumat drogurile în acelaşi loc şi în acelaşi interval de timp.

În urma perchezițiilor a rezultat că cei șapte nu au consumat drogurile în casă, ci la petrecerea la care au participat.

"Legătura dintre aceşti pacienţi este că toţi purtau brăţări portocalii. Niciuna dintre victime nu prezintă semne de ace pe piele, iar în apartament nu au fost găsite indicii care să arate că cineva ar fi consumat droguri, câinii poliţiei negăsind nimic, iar calitatea aerului, testată de paramedici, fiind normală." a mai declarat Hissrich, citat de aceeaşi publicaţie. 

 

 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate