Mocneşte scandalul anului! Gabriela Cristea şi Cristina Şişcanu au desfiinţat-o pe Viorica Dăncilă! Oare cum va reacţiona premierul? "Mi-aş mai da jos din machiaj" VIDEO!

Gabriela Cristea şi Cristina Şişcanu au atacat-o pe Viorica Dăncilă! Vezi cum au luat-o la picior pe politiciană!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

In articol:

Gabriela Cristea a născut, la jumătatea lunii martie, o fetiţă frumoasă şi sănătoasă. Vedeta a avut o sarcină relativ usoară, în luna a opta aceasta distrându-se, pe tocuri, la ziua prietenei ei, Adelina Pestriţu.

Citeste si: Gabriela Cristea, moment de maximă sinceritate! I-ar mai da o şansă lui Tavi dacă ar înşela-o? Află răspunsul sincer al vedetei!

Ei bine, după ce a adus-o pe lume pe micuţa Thea Iris Selena, prezentatoarea tv a stat mai mult în intimitatea căminului ei, iar Tavi a avut grijă să-şi răsfeţe atât regina cât şi micile prinţese.

fara descriere

De câteva săptămâni însă, Gabi şi-a reluat viaţa socială şi apariţiile în lumina reflectoarelor, de curând aceasta fiind invitată la emisiunea "Cristina Şişcanu Show" unde a făcut dezvăluiri de senzaţie.

Gabriela Cristea şi Cristina Şişcanu au atacat-o pe Viorica Dăncilă! "Aş scăpa de cocul ăla "perfect" 

Printre altele, vedeta a mărturisit că s-a gândit să intre în politică şi i-a dat şi câteva sfaturi Vioricăi Dăncilă. Secondată de Cristina, prezentatoarea tv i-a sugerat premierului să renunţe la machiajul strident şi să-şi schimbe coafura.

Citeste si: Cristina Şişcanu rupe tăcerea! Vezi ce se întâmplă cu adevărat în familia vedetei! Fiica lui Mădălin Ionescu se mută de acasă! EXCLUSIV!

fara descriere

"În primul rând dacă aş fi în locul doamnei Dăncilă m-aş tunde şi aş scăpa de cocul ăla "perfect". Apoi mi-aş mai da jos din machiajul acela. Este prea mult chiar si pentru televiziune", a declarat Gabi Cristea.

"Ai dreptate e "too much" (n.r prea mult)", a replicat Cristina.

"Politicienii de la guvernare spun că au elaborat legea indemnizaţiilor pentru mame după modelul din Austria. Ştiţi ca mă documentez! Ei bine, acolo mamele pot să lucreze cu jumătate de normă în concediul de creştere a copilului după trei luni, fără să piardă indemnizaţia, deci, despre ce vorbim? Ca să nu mai spun că, în cazul meu, se suprapun concediile, iar pentru al doilea copil încasez o sumă care n-are nicio legătura cu realitatea", a mai spus Gabriela.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate