Modalitatea inedită prin care o șoferiță și-a recuperat permisul luat de poliție! A scris în procesul verbal: „Nu sunt de acord!”

O șoferiță bucureșteancă și-a salvat permisul printr-o modalitate inedită la care mulți nu s-ar fi așteptat.

O șoferiță și-a recuperat permisul pentru ca a scris „nu sunt e acord”
Autor: A.B.G.

In articol:

O șoferiță și-a recuperat permisul pentru ca a scris „nu sunt e acord”
O șoferiță și-a recuperat permisul pentru ca a scris „nu sunt e acord”

O șoferiță bucureșteancă și-a salvat permisul printr-o modalitate inedită la care mulți nu s-ar fi așteptat. 

Citeste si: STB, dupa ce un troleibuz a luat foc pe traseu :"Toate vehiculele sunt sigure si nu pun in pericol viata calatorilor"

Tânăra a primit o amendă de 725 de lei în luna iunie a anului trecut și a fost lăsată și fără permis după ce a trecut pe roșu. Șoferița a contestat în instanță amenda, susținând că fapta pentru care a fost amendată nu există și că de fapt ea a circulat regulamentar. În plus, imediat după ce a fost amendată, tânara a avut inspirația să scrie la capitolul „mențiuni”: „Nu sunt de acord”.

Citeste si: Hemoroizi externi – cauze si metode de tratament

Citeste si: Ploile fac victime! O bătrână de 75 de ani din Vaslui, înghițită de viitură. Femeia a vrut să-și salveze păsările din calea apelor

În prima fază, judecătoria a respins cerea șoferiței, argumentând că: „procesul verbal de contravenţie nu numai că nu este lipsit de forţă probantă, ci dimpotrivă, face dovada situaţiei de fapt până la proba contrară, probă care în mod evident trebuie făcută de către petentă şi nicidecum de către organul constatator”.

„Astfel, din această perspectivă procesul verbal de contravenţie, în măsura în care cuprinde constatări personale ale agentului constatator, are forţă probantă prin el însuşi şi constituie o dovadă suficientă a vinovăţiei contestatorului cât timp acesta din urmă nu este în măsură să prezinte o probă contrară”.

Șoferița a primit câștig de cauză în fața judecătorului

După care decizia Judecătoriei din Sectorul 1 a fost atacată la Tribunalul București, unde șoferița a și câștigat.

Tribunalul a precizat că fapta pentru care șoferița a fost amendată nu poate fi dovediă, mai ales că la fața locului nu a fost niciun martor prezent.

Citeste si: Cum a apărut tatăl Ginei Pistol la nunta propriei fiice. Prezentatoarea TV a fost copleșită de emoții- kfetele.ro

Citeste si: Calendar ortodox 1 iunie 2023. Ce sărbătoare este joi?- stirilekanald.ro

Citeste si: Reacția Mariei Guardiola, fiica lui Pepe Guardiola în momentul când l-a văzut pe Julian Alvarez. Imaginile cu modelul au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: Roxana Marinescu, prima vedetă vindecată de COVID-19, sare pentru Marcel Pavel! ”Să vă fie rușine! Din escroacă și jegoasă nu m-ați scos”

„Tribunalul apreciază că prima instanţă nu a dat eficienţă prezumţiei de nevinovăţie prevazută de art.6 din CEDO. Tribunalul reţine, pe de o parte, că fapta a fost constatată de către agentul de poliţie în mod direct, iar, pe de altă parte, că încă din momentul întocmirii procesului-verbal petenta a contestat fapta prin obiecţiunile formulate. Tribunalul apreciază că în situaţia în care persoana sancţionată contestă pe loc procesul-verbal, revine agentului constatator obligaţia unui minim probatoriu în susţinerea actului constatator al contravenţiei”, se arată în sentinţa prin care procesul-verbal a fost anulat, potrivit Adevărul.

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Soferita din Baia Mare, atacata la semafor de un barbat nervos pentru ca nu a vrut sa vireze la dreapta

Accident grav in Galati. Un copil de un an si parintii lui au murit. Tatal a adormit la volan

Duo-ul mamă-fiică de pe OnlyFans. Mama are 63 de ani, fiica 28, și amândouă au un succes teribil. Imagini fierbinți

Akif și Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze! Iată cum au fost surprinși celebrii actori Simge Selçuk și Celil Nalçakan, în spatele...

La mulți ani de Ziua Copilului 2023: Urări și felicitări drăgute pentru 1 Iunie

„La 8 ani am vrut să-mi iau viața.” Nikita a vorbit cu durere în suflet despre clipele grele la care a supus-o viața

Coșmarul pe care îl trăiește Shakira, împreună cu cei doi copii, la Miami! Cântăreața caută soluții imediate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies