Modelul Christina Ich a avut parte de ŞOCUL VIEŢII. "Vrea să se sinucidă". Uite prin ce situaţie cutremurătoare a trecut vedeta de Crăciun. VIDEO!

Modelul Christina Ich a avut parte de ŞOCUL VIEŢII. Uite ce i s-a întâmplat.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Christina Ich nu este genul acela de influencer feminin care se afirmă doar prin ţinute scumpe, bijuterii, vacanţe şi tot soiul de giveaway-uri...

fara descriere

În ciuda celor care o privesc doar ca pe o tipă sexy, tânăra care are o comunitate impresionantă, de 500.000 de prieteni pe instagram, este inteligentă, plină de umor, sinceră şi, cel mai important, empatizează cu cei care-i scriu.

Recent, în timp ce făcea un insta story, o fată i-a mărturisit că vrea să-şi ia viaţa. Speriată şi îngrijorată, modelul i-a sărit imediat tinerei în ajutor.

Modelul Christina Ich a avut parte de ŞOCUL VIEŢII. "Sunt pe cale să mă sinucid"

"Sunt şocată! Tocmai am primit un mesaj de la o fată. Spune aşa "Nu vreau să mă judeci, sunt pe cale să mă sinucid şi nu ştiu dacă e bine să-mi iau rămas bun de la mama". Daca mai sunt persoane care mă urmăresc acum şi s-au gândit la aşa ceva, vă rog din suflet să renunţaţi la egoism. Poate voi nu mai vedeţi altă ieşire, dar gândiţi-vă la suferinţa cruntă care rămâne în urma voastră. Gandiţi-vă la mama voastră, cât de fericită a fost ea când v-a adus pe lume, ce sentiment unic a trăit, pe care numai când vom fi mame îl vom putea cunoaşte...Cea mai mare dovadă de laşitate şi de slăbiciune este să renunţi de bunăvoie la propria viaţă...Tu, draga mea, poate nu ai iubire de sine, dar te implor, imaginează-ţi ce suferinţă le vei provoca oamenilor care te iubesc şi în special mamei tale", a spus Cristina pe insta story.

fara descriere

Mai mult decât atât, protagonista noastră i-a cerut urmăritoarei ei numărul de telefon şi a sunat-o, să o convingă să nu facă un gest fatal.

"Am vorbit cu fata. Era atât de dulce şi simpatică. Nu pot să vă spun de ce este supărată, dar i-am povestit puţin din viaţa mea care nu a fost nici pe departe roz, ne-am făcut confidenţe una celeilate şi cred că acum se simte mai bine. O îmbrăţişez şi o pup cu drag", a conchis frumoasa vedetă după ce a discutat cu prietena ei virtuală.

fara descriere

fara descriere
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate