Modelul internațional Sinead Moodliar a murit, în timp ce privea răsăritul! Unde i-a fost găsit corpul

Sinead Moodliar a avut parte de o moarte îngrozitoare.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere

O tânără în vârstă de numai 19 ani a avut parte de o moarte șocantă în timp ce se afla în vacanță. Adevărul despre moartea sa abia acum a ieșit la iveală, la opt luni de la petrecerea tragediei care i-a șocat pe toți apropiații ei.

Sinead Moodliar, o studentă din Marea Britanie, se afla în vacanță atunci când s-a petrecut tragedia. Tânăra era în vacanță atunci când a decis să meargă să urmărească răsăritul în Umhlanga Rocks din Africa de Sud, atunci când un val extrem de putewrnic a luat-o din senin. 

Ea a murit la spital în ziua următoare, iar familia acesteia a primit vestea cumplită, de la mii de kilometri depărtare.

Citeste si: Declarațiile avocatului Tonel Pop, despre Gheorghe Dincă: ”Să fie păzit bine ca să nu fie sinucis”

Citeste si: Momentul șocant în care un copil de trei ani cade în cap dintr-un pat supraetajat: „Rușine”

Citeste si: Incendiu puternic la un club exclusivist din Mamaia, localul a fost mistuit

Țipetele tinerei au fost auzite de localnici la ora 05.15, iar tatăl său a dezvăluit că un martor a văzut-o pe fată în timp ce se afla la 35 de metri depărtare de țărm, atunci când un alt val a luat-o.

Sinead era un model extrem de cunoscut la nivel internațional

Erau o mulțime de salvamari pe plajă care au reușot să o scoată din apă și să o transporte la spital. Însă, în ciuda eforturilor, Sinead nu a mai putut fi salvată.

În primă fază, tatălui fetei i s-a spus că fiica sa este rănită, iar mai târziu a aflat adevărul cumplit, când a ajuns la fața locului

Sinead era un model cunoscut și era apreciată pentru pictorilalele sale. În mediul online, tânăra studentă la Universitatea Anglia Ruskin avea sute de miii de urmăritori și nimeni nu a știut o bună perioadă de timp ce s-a întâmplat cu ea și de ce nu mai este atât de activă ca înainte.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate