Modul diabolic în care o mamă și-a ucis copilul! Ce i-a dat să mănânce în fiecare zi, până a murit în chinuri

O mamă și-a ucis copilul într-un mod diabolic.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

Modul diabolic în care o mamă și-a ucis copilul! Ce i-a dat să mănânce în fiecare zi

O femeie este acuzată că și-a ucis copilul într-un mod complet nebunesc. Povestea sa a devenit rapid cunoscută, iar acum medicii încearcă să tragă un semnal de alarmă.

Copilul în vârstă de 13 ani a fost hrănit excesiv de către mama lui până când a murit. Femeia efectiv l-a îndopat pe copil, până ce a ajuns să fie obez. Chiar și atunci când se afla pe patul de spital, femeia a continuat să îl hrănească pe copil.

Citeste si: Mireasă luată la palme de propriul soț! Ce i-a făcut de l-a enervat atât de tare

Băiatul, descris ca fiind senin și prietenos, și-a rugat profesorii de la școală să nu-i spună mamei sale că a fost la cursurile de sport.

Citeste si: Scene cumplite! Doi educatori au agresat un copil de 5 ani! Momentul a fost filmat. Ce a făcut Poliția, care a fost alertată în acest caz

Mama acuzata ca si-a omorat copilul.

Atunci când afla că face sport, femeia îl hrănea cu o cantitate uriașă de mâncare, ce depășea numai la prânz 2000 de calorii.

De asemenea, copilul era obligat să servească și o gustare consistentă. În plus, și seara primea mâncare bogată în calorii, astfel că în scurt timp a ajuns să fie obez.

Copilul a fost internat la spital din cauza problemelor asociate cu obezitatea, iar atunci când a fost consultat, medicii și-au dat seama că adolescentul are nevoie urgentă de un transplant de inimă.

Citeste si: Gestul șocant al unei învățătoare din Satu Mare! A atacat doi elevi cu spray lacrimogen. Fapta sa va fi aspru sancționată

Modul diabolic în care o mamă și-a ucis copilul! Medicii l-au sfătuit pe copil să slăbească rapid

Din nefericire, intervenția nu a fost posibilă, deoarece copilul avea un exces ponderal considerabil și trebuia să slăbească urgent. Cu toate acestea, mama a continuat să îl hrănească și în zilele în care era internat, iar în loc să slăbească, adolescentul s-a îngrășat și mai mult.

Medicii i-au spus că adolescentul are obezitate morbidă, precum și un cheag de sânge și o cardiomiopatie dilatată.

Copilul ajunsese să cântărească la 3 ani 66 de kilograme

A fost externat, iar după câteva săptămâni a ajuns la terapie intensivă. Din nefericire, copilul a murit.

În urma investigațiilor, s-a constatat că adolescentul, numit de către anchetatori F1, cântărea până la vârsta de 3 ani 66 de kilograme, mai mult decât dublu față de media copiilor.

Potrivit Metro, atunci când a fost întrebată despre greutatea exagerată a copilului, femeia a spus că este doar „leneș. ” Femeia a fost acuzată de abuz emoțional.

A fost inițiată o anchetă penală, dar nu a fost luată nicio altă măsură, potrivit Metro.co.uk.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate