Modul genial prin care Cristian Cioaca isi reduce pedeapsa cu cate 7 zile pe luna! Condamnat la ani grei pentru uciderea Elodiei, politistul s-a specializat in inchisoare in activitati specifice copiilor! Vezi cu ce afise si-a tapetat celula detinutul

Cristian Cioaca a fost condamnat definitiv, anul acesta, la 16 ani si 8 luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereAvocata Elodia Ghinescu, disparuta de acasa in seara zilei de 29 august 2007, a fost declarata oficial moarta in noiembrie 2011, judecatorii Tribunalului Arges condamnandu-l definitiv si irevocabil pe sotul Cristian Cioaca la 16 ani si 8 luni de detentie, in ciuda faptului ca nici pana in ziua de azi cadavrul femeii nu a fost gasit. Incercand sa scape mai repede si sa-si creasca in libertate copilul, pe Patrick, Cioaca a devenit un detinut model! fara descriereCioaca face puncte in spatele gratiilor de la Penitenciarul Colibasi, participand la tot felul de activitati care ii reduc pedeapsa totala, multe dintre indeletniciri fiind practic jocuri de copii!

Vezi in ce s-a specializat Cioaca in detentie si ce afise si-a pus in celula in materialul de pe stirilekanald.ro

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate