Modul in care iei masa dezvaluie ce fel de om esti! Citeste aici cel mai nou studiu in domeniu!

Modul în care oamenii iau masa oferă informaţii despre comportamentul acestora, de exemplu, dacă sunt amabili sau de încredere, iar acest lucru se observă cel mai bine când sunt la restaurant şi când fac invitaţii la masă, indiferent dacă este vorba despre un simplu prânz sau o cină.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descrierePotrivit huffingtonpost.com, există câteva indicii de care trebuie să ţineţi cont:

- Dacă o persoană vă găteşte supă, este un semn clar de iubire.

- Dacă o persoană încearcă o mâncare care nu îi place, aceasta este dispusă să încerce lucruri noi, cum ar fi lecţii de dans, scufundări sau învăţarea unei limbi străine. Acest gen de persoane sunt amuzante, iar compania lor la masă este plăcută.

- Dacă o persoană comandă felurile de mâncare separat pe farfurie, aceasta ar putea să vă ordoneze viaţa într-un mod la fel de riguros. Deşi o relaţie cu acest gen de persoane nu este imposibilă, nu va fi deloc uşor.

- Dacă o persoană mănâncă cu gura deschisă, probabil ea crede că este deasupra celorlalţi şi că regulile nu se aplică şi în cazul său.

- Dacă o persoană poate detecta diferenţa dintre un vin cu note fructate şi un vin cu aromă de fructe de pădure, ar trebui să o rugaţi să fie avocatul vostru, deoarece numai avocaţii cred propriile invenţii.

- Dacă o persoană pune ketchup pe ouăle ochiuri, nu merită în niciun caz să intraţi într-o relaţie cu aceasta.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate