Modul in care iei masa dezvaluie ce fel de om esti! Citeste aici cel mai nou studiu in domeniu!

Modul în care oamenii iau masa oferă informaţii despre comportamentul acestora, de exemplu, dacă sunt amabili sau de încredere, iar acest lucru se observă cel mai bine când sunt la restaurant şi când fac invitaţii la masă, indiferent dacă este vorba despre un simplu prânz sau o cină.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

Potrivit huffingtonpost.com, există câteva indicii de care trebuie să ţineţi cont:

- Dacă o persoană vă găteşte supă, este un semn clar de iubire.

- Dacă o persoană încearcă o mâncare care nu îi place, aceasta este dispusă să încerce lucruri noi, cum ar fi lecţii de dans, scufundări sau învăţarea unei limbi străine. Acest gen de persoane sunt amuzante, iar compania lor la masă este plăcută.

- Dacă o persoană comandă felurile de mâncare separat pe farfurie, aceasta ar putea să vă ordoneze viaţa într-un mod la fel de riguros. Deşi o relaţie cu acest gen de persoane nu este imposibilă, nu va fi deloc uşor.

- Dacă o persoană mănâncă cu gura deschisă, probabil ea crede că este deasupra celorlalţi şi că regulile nu se aplică şi în cazul său.

- Dacă o persoană poate detecta diferenţa dintre un vin cu note fructate şi un vin cu aromă de fructe de pădure, ar trebui să o rugaţi să fie avocatul vostru, deoarece numai avocaţii cred propriile invenţii.

- Dacă o persoană pune ketchup pe ouăle ochiuri, nu merită în niciun caz să intraţi într-o relaţie cu aceasta.

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro


Citește și:

Primul invitat la „40 de intrebari cu Denise Rifai”, intr-un interviu eveniment! Elena Udrea se va afla sub tirul intrebarilor celebrei jurnaliste

Imagini incredibile! Un bărbat din Tulcea și-a înscenat un accident. Camerele de supraveghere au surprins totul

Cazul care a șocat o lume întreagă. Criminalul de pe Twitter, care a omorât opt femei, și-a recunoscut vina. Riscă pedeapsa cu moartea

Moștenitoarea unui imperiu de băuturi alcoolice, condamnată la închisoare după ce a finanțat o sectă care folosea femeile ca sclave sexuale

Oroare în Sicilia. Trei români și un italian au violat o fetiță de 11 ani. Mărturii cutremurătoare ale minorei: ”M-au ținut cu forța”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies