Modul macabru în care s-a sinucis Marcel Lepa, criminalul care a ucis un polițist din Timiș. L-au găsit în acest mod de dimineață

Marcel Ionel Lepa s-a sinucis în această dimineață în celula sa din Penitenciarul din Timișoara.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Criminalul care a împușcat mortal un polițist din Timiș în timp ce se afla în misiune, pe Cristian Amariei, s-a sinucis în această dimineață în celula sa din Penitenciarul din Timișoara. Este cumplit modul în care a fost găsit la 6.30 dimineața: bărbatul a folosit un cearceaf pentru a se spânzura. S-a sinucis în baia camerei de detenție. El a fost găsit de gardieni.

Citeste si: Fostul iubit al Mădălinei Ghenea, din nou singur: „Mergi și lasă lumea...”

Citeste si: Ce se întâmplă la Penitenciarul din Timișoara, după ce criminalul polițistului din Timiș s-a sinucis

Citeste si: Criminalul polițistului din Timiș s-a sinucis în penitenciar! El era principalul suspect în acest caz

Reprezentanții închisorii:”S-a declanșat o verificare internă”

„Personalul medical al Penitenciarului Timișoara a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a săvârșit un act de suicid prin, spânzurare în grupul sanitar al camerei de deținere. Concomitent aplicării manevrelor de resuscitare, a fost solicitat Serviciul unic de urgență 112. În ciuda eforturilor depuse de membrii echipajului SMURD, aceștia au constatat decesul la ora 7.15”, au transmis reprezentanții Penitenciarului.

„Totodată, la nivelul penitenciarului s-a declanșat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului”, se mai arată în documentul citat.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate