Moduri în care poți ajuta o firmă românească să treacă peste pandemie

Cum poți deveni un sprijin real pentru antreprenorii din România?

Distribuie pe:

Autor: Loredana Dobre

Cum poți deveni un sprijin real pentru antreprenorii din România?

Pandemia de coronavirus a lovit din plin România. În urma măsurilor drastice impuse de autorități, pentru a limita răspândirea noului virus, cei mai afectați au fost antreprenorii cu afaceri mai mari sau mai mici. Dacă unii dintre ei au pus pe pauză munca sau au reușit să se adapteze nevoilor perioadei dramatice pe care o traversează lumea întreagă, alții au fost nevoiți să-și închidă afacerile.


In articol:

În contextul în care antreprenorii români fac eforturi mari să reziste pe piață, o companie cunoscută în România, AnneBebe, vine în întâmpinarea principalelor probleme cu care se confruntă aceștia și face un îndemn cetățenilor să susțină micile afaceri. Acesta poate fi considerat un mod de recunoștință pentru dățile în care companiile românești au deservit nevoilor noastre, spun reprezentanții brandului.

Cum poți ajuta o firmă românească să depășească criza sanitară

Există câteva moduri prin care românii pot sprijini real micile afaceri din țară. În primul rând e important să investești în lucruri de calitate. Deși produsele românești pot fi mai scumpe, acestea își merită bani datorită calității și a modului în care sunt realizate.

Companiile românești pun accent pe lucrul bine făcut, pe emoție, și pun accentul pe voi și din iubire scot piese minunate după care zeci de popoare râvnesc. Dacă vorbim despre haine, putem spune că acestea beneficiază de o atenție deosebită la detalii. Mai mult, pot fi modele unicate, pe care nu le mai întâlnești niciunde. De aceea este important, dacă vă place în mod deosebit un brand românesc, să achiziționați produsele lor, pentru a vă asigura că vor mai exista pe piață.

Citeste si: Totul s-a terminat pentru Alex Bodi. Lovitura năprasnică primită în arest - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Citeste si: Afacerea ingenioasă a unui antreprenor român. Vinde aer îmbuteliat și colectat din Munții Carpați în China și India VIDEO

Citeste si: Lovitură pentru hotelierii din România. Relaxarea măsurilor nu le aduce turiști

Pentru că mediul online reprezintă o mare parte din viața noastră, iar acum cu atât mai mult din cauza restricților de circulație, este important să susținem companiile și virtual. Cea mai simplă modalitate prin care puteți contribui la menținerea afacerilor românești pe piață e să le urmăriți paginile sociale, să le distribuiți postările, să le lăsați comentarii și impresii. Astfel, puteți ajuta la promovarea acelui business complet gratuit.

Așadar, sunt gesturi care nu costă și care necesită doar o fracțiune din timpul nostru, dar care pot schimba viața a milioane de oameni. Datorită gestului vostru, un antreprenor român își va putea întreține în continuare familia.

 

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Anca Serea așteaptă al șaptelea copil?

Carmen Iohannis a ascuns totul! Ce i-a spus mama sa lui Klaus Iohannis

Nu lua asta în glumă! Ai acest simptom după ce faci sport? Mare atenție. Ce înseamnă, de fapt

ULTIMĂ ORĂ Klaus Iohannis face un apel la fermitate către autoritatea locală: „Prea mulți români mor de Covid”

Adriana Bahmuțeanu, primele declarații despre divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe! "Se vor împăca"

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies