Moga, despre nominalizarea lui la Grammy: "Ma bucur ca reusesc sa le arat tinerilor din Romania care canta ca se poate"

Dupa ce s-a trezit cu ghetele goale de Mos Nicolae, Marius Moga a primit cel mai de pret cadou pe mail: o nominalizare la premiile Grammy alaturi de trupa Maroon 5.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereMoga a compus materialul "Overexposed" al trupei Maroon 5 care a fost nominalizat la premiile Grammy din 2013 la categoria Best Pop Vocal Album. Marius a visat mult timp la aceasta sansa.

"Cred că oricine se apucă de muzică visează să ajungă într-o zi la Grammy! La fel cum orice actor visează la un Oscar. Nominalizarea m-a luat însă pe neaşteptate. Pe 6 decembrie eram în studio şi chiar mă gândeam că Moş Nicolae a uitat de mine, pentru că nu găsisem nimic prin nicio gheată. Dar seara am primit pe mail mesajul care îmi anunţa vestea cea mare. Visez de mult timp la asta cu ochii deschişi şi chiar cred că totul se poate dacă perseverezi.

Nominalizarea în sine este pentru mine un lucru excepţional. Mă bucur că reuşesc astfel să le arat tinerilor din România care vor să facă muzică şi care au un vis de îndeplinit în acest domeniu că se poate. Totul e să munceşti, să vrei şi să crezi. Şansele sunt destul de mari, având în vedere că albumul a trecut de mult de un milion de discuri vândute şi e de câteva săptămâni bune în top10 vânzări", a declarat Moga pentru Adevarul.ro.

Moga isi aduce aminte cu exactitate cum a scris piesa aleasa de Maroon 5 pentru a face parte din albumul "Overexposed": "În momentul în care am început să lucrez cu cei de la Maroon 5 am compus mai multe piese, iar una dintre ele, „The Man Who Never Lied“, a fost inclusă pe albumul „Overexposed“. Reuşita este cu atât mai mare cu cât înainte de a stabili cele 12 melodii incluse pe album, trupa a avut de ales dintre zeci de cântece. Am compus această piesă împreună cu Brian West şi Adam Levine, dar în timpi diferiţi. Eu şi Brian am stat o zi întreagă în studio, până ni s-a făcut foame. Când ne-am întors de la cină, nu ne-a mai plăcut deloc ce făcusem şi am început o idee nouă, doar cu chitară şi un reportofon retro la îndemână. Apoi am scris liniile melodice şi versurile piesei plecând de la titlu - pe care îl aveam în minte de ceva vreme. Nu am apucat să scriem şi a doua strofă , iar atunci când melodia a ajuns la Adam, lui i-a plăcut foarte mult şi a scris restul versurilor. Am aflat asta direct de la el când ne-am cunoscut în platoul de la „Vocea Americii“ (Adam Levine este unul dintre membrii juriului – n.r.). Când am auzit-o cu vocea lui am zis că nu e adevărat."


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate