Mohammad Murad, declarații emoționante despre fiul lui, Adam: „Îmi doresc să continue ce am început eu”

Mohammad Murad a făcut declarații emoționante despre băiatul lui la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Autor: Anastasia Rebeca

In articol:

Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Mohammad Murad a dezvăluit cum este viața sa de când a venit Adam pe lume.

Mohammad Murad, declarații emoționante despre fiul lui, Adam

Invitat în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Mohammad Murad a vorbit pentru prima dată despre fiul lui, Adam. 

„Ce v-ți dori să devină fiul dumneavoastră?”, este întrebarea la care omul de afaceri a dezvăluit cât de mult s-a transformat viața lui după venirea pe lume a celui de-al treilea copil.

Citeste si: Ce afaceri are Mohammad Murad. Omul de afaceri a venit în România pentru a studia medicina

Mohammad Murad a mărturisit că relația cu fiul lui, Adam, este una deosebită, fiind prima persoană pe care o vede în fiecare zi și că își dorește să se bucure cât mai mult timp de el.

Mohammad Murad, declarații emoționante despre fiul lui, Adam

Citeste si: Doctorii avertizează: nu luați niciodată aceste pastile dacă ați băut cafea sau alcool- bzi.ro

„Adam este prima persoană pe care o văd dimineața, îi permit să facă ce vrea. De mic, de la un an de zile face ce vrea, mă trage de păr, nu pot să-i spun nimic.

Îmi doresc foarte mult să am timp, să trăiesc încât să-I dau educația necesară, să continue ce am început eu. Cred că viața și sentimental de a iubi este în mod egal la toți trei. Și fetele sunt bucuoare că au un frate și va deveni un stâlp în viața lor, un adevărat sprijin.”, a spus Mohammad Murad.

De asemenea, omul de afaceri a dezvăluit că până să se nască fiul lui, era singurul dintre cei nouă frați care nu avea un băiat, iar tatăl lui și-a dorit foarte

mult să-i ofere un nepot.

„Eram singurul copil din nouă din familie care nu avea băiat. Săracul tata îmi spunea de ce nu mai fac un copil. Și eu îi spuneam „tata, nu e momentul, fetele sunt mari”. De fapt, aș fi vrut eu un copil nu neapărat un băiat, că îmi plac foarte mult copii, dar fosta mea nu a fost de acord. Am înțeles-o, a fost dorința ei să nu mai facem.

Dacă viața ne-a despărțit, am întâlnit o altă persoană, totul a fost neprogramat. Îmi place să dau totul, să simtă sentimentul de tată, de persoană special în viața lor”, a mai spus omul de afaceri.

Mohammad Murad este stabilit în România de mai bine de 40 de ani, și deși a venit aici, pentru a deveni medic neurolog, omul de afaceri s-a lansat în afaceri, devenind unul dintre cei mai mari hotelieri din turismul românesc.

Citeste si: Ce afaceri are Mohammad Murad. Omul de afaceri a venit în România pentru a studia medicina

Mohammad Murad, declarații emoționante despre fiul lui, Adam

Omul de afaceri i-a cucerit pe români cu preparatele tradiționale libaneze, odată cu deschiderea primului restaurant din lanțul Spring Time, dar și cu un concept nemaintâlnit în România, cel de all inclusive în hoteluri. Timp de mai mulți ani a fost căsătorit cu o femeie, cu care are două fete, Laial și Mirna, iar în prezent, și-a refăcut viața alături de o altă femeie, care i-a dăruit cel de-al treilea copil, un băiat pe nume Adam.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sebastian Chitoșcă, mărturisire surprinzătoare în urma separării de Alexandra: "Eu chiar nu pot, intru în depresie"

Ar da Bianca Comănici o carieră de succes pe dragostea unui bărbat? Tânăra a răspuns fără să stea pe gânduri: "D-aia și risc"

Nuţu Cămătaru, un mare cuceritor. Ce a spus despre Monica Gabor: ”Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi”

Horoscop Zilnic Miercuri 8 Decembrie 2021: pentru Lei este ziua perfectă pentru a lua decizii cu privire la afaceri

Lovitură uriașă pentru Ungaria! Undă de șoc de la Bruxelles. Ungurii sunt terminați

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Paul, un playboy din Galați, i-a spart relația lui Dragnea. Codrin Ștefănescu a confirmat

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies