Moise Guran face bani frumosi cu economia, in timp ce sotia lui, Daniela, detine o firma care se ocupa cu ambalajele!

Daniela, sotia lui Moise Guran, este actionar majoritar intr-o firma care se ocupa cu ambalarea diverselor produse.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

Prezentatorul Moise Guran s-a retras recent din televiziune, renuntand la emisunea sa cu profil economic, Biziday. El a explicat ca se va dedica unui proiect online, astfel ca informatia sa ajunga mai repede la cei interesati. "Am ajuns la concluzia că trebuie să fac ce am predicat la televizor de ani de zile. Când societatea se schimbă în jurul tău, nu poţi sta în turnul tău de fildeş. Ca jurnalist simt că e chestiune de luni sau ani când va fi mult mai important să mă adresez celor care primesc în timp real informaţia. De câteva luni am cooptat nişte soft-işti în echipă care au început să lucreze la un altfel de mod de comunicare. Vreau ca ştirea să ajungă în timp real”, a explicat Guran, care detine, de mai multi ani, o firma care se ocupa de producerea emisiunilor sale. Si sotia lui Guran, Daniela, care i-a daruit realizatorului un baiat, este implicata intr-o afacere, dar nu impreuna cu Moise, ci cu un prieten de familie. Daniela detine 80% dintr-o firma infiintata in 2014, al carei obiect de activitate este "activitati de servicii suport pentru intreprinderi - activitati de ambalare”.

 

Citeste si: Narcisa Guță, din nou în fața judecătorilor. De data asta cine o mai scapă? - evz.ro

 

Galerie foto 
Citește și:

Andra Volos, în mașină cu un alt bărbat în timp ce Bogdan Mocanu își plângea bunicul. Cine este persoana misterioasă

Așteptarea a luat sfârșit! Livian a lansat piesa „Caracter pervers”! Imagini tandre alături de noua lui iubită, Florentina: „Mi-am găsit jumătatea!”

Lino Golden și-a îngrijorat fanii! Artistul a ajuns pe masa de operație în această dimineață

Bianca Comănici a reacționat la piesa lansată de Livian. Ce i-a rugat pe fani să facă pentru fostul ei iubit? : „Încă îl iubesc. Vreau să...”

Andreea Antonescu, dezvăluiri neștiute despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea: ”S-au despărțit strict pe probleme de droguri!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies