Moldovean reținut în Italia că voia să construiască un tanc

Un moldovean și încă șase persoane au fost prinși în timp ce construiau ilegal un tanc în Italia. Povestea este una incredibilă

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus


In articol:

Un cetățean din Republica Moldova a fost ridicat de autoritățile italiene după ce a fost surprins, alături de alte șase persoane, în timp ce construia un tanc, scrie Il Fatto Quotidiano.

Ce voiau să facă cei șase bărbați

Cei șapte au fost reținuți exact atunci când fabricau două tunuri ca să le monteze pe un buldozer cu șenile.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Între timp, cercetările s-au încheiat, iar moldoveanul a primit o condamnare de trei ani de închisoare, pentru fabricare de armament.

Presa italiană scrie că persoanele arestate ar face parte dintr-o grupare secesionistă care își dorește reapariția statului Republica Venețiană.

Republica Venețiană a existat timp de un mileniu, din secolul al VII-lea până la 1797. Statul a fost o putere expansionistă în Marea Mediterană, unul dintre conducătorii săi, dogele Enrico Dandolo, fiind cunoscut pentru rolul său în cea de-a Patra Cruciadă, în care forțele cruciate au cucerit și jefuit Constantinopolul în 1204.


Citește și:

Caz revoltător în Ploiești. O femeie de 45 de ani a murit după un avort. Medicul vinovat a încercat să cumpere tăcerea familiei: „Ce să facă bre cu banii? Mie dă-mi-o sănătoasă”

Un român de 19 ani, înjunghiat în plină stradă de doi africani. Atacatorii, prinși după șase săptămâni, în timp ce tânărul zăcea pe patul de spital

Cătălin a dispărut fără urmă în Franța. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță, iar familia nu mai știe nimic de el

Cel mai bogat pensionar din România, legătura incredibilă cu infractorii periculoși care au evadat de la Colibași! ”Escape Plan” în varianta românească, cu Gheorghe Bălășoiu în...

FOTO Imagini greu de privit din casa în care au pierit doi copii și mătușa lor. Tatăl micuților, devastat de durere, povestește cum s-a întâmplat totul: „Am trecut prin foc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies