Moldoveanca de pe Costa Concordia face dezvaluiri! Ce relatie a avut cu capitanul navei si ce s-a intamplat in momentul naufragiului

Domnica Cemortan, romanca despre care s-a spus ca ar fi fost amanta capitanului de pe "Costa Concordia", a dezvaluit ce s-a intamplat cu adevarat in timpul naufragiului.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereDomnica Cemortan a povestit cum a ajuns pe kalooga_36441" Costa Concordia", cum a scapat oameni de la moarte si ce s-a intamplat cu relatia ei cu capitanul navei.

"Nu l-am ispitit pe capitan. Nu am dansat in fata lui. Am muncit ca traducatoare. Traduceam meniurile, dadeam anunturi informative. Lucratorii primesc 50% reducere si mi-am zis ca e o ocazie buna si m-am imbarcat pe croaziera. In apa, am recuperat doua persoane. Pe un francez l-am scos cu franghia din apa. In Italia, am fost interogata de procurori, dar nu m-au intrebat de relatia cu el. Am avur, e adevarat, o relatie sentimentala, dar in trecut, n-are nicio legatura. Sunt romanca, nu sunt moldoveanca", a spus Domnica, la Observatorul orei 19.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate