Vedete

Moment de senzaţie la un concert al Deliei. Uite ce i-a făcut vedeta soţului ei, în văzul tuturor. Bărbatul a rămas...blocat. FOTO!

Delia, moment de senzaţie la un spectacol. Uite ce i-a făcut soţului, în văzul lumii.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Delia a făcut furori cu seria concertelor "Acadelia", susţinute trei zile consecutiv, la Sala Palatului. Artista care ar putea concura fără emoţii cu artişti internaţionali de top a avut o sumedenie de celebrităţi în public, instagram-urile vedetelor fiind pline cu momente deosebite din reprezentaţiile solistei.

Ei bine, printre acrobaţii, ţinute colorate de senzaţie, coregrafii incendiare şi decoruri cum nu prea vezi în România, spectatorii au mai gustat o surpriză a imprevizibilei Delia.

În mijlocul unei piese, aceasta a coborât de pe scenă si s-a dus direct la scaunul unde statea soţul ei, Răzvan Munteanu.

Delia, moment de senzaţie la un spectacol. "Vi-l prezint pe Răzvan"

Frumoasa blondă s-a uitat în ochii lui şi a pus un picior pe omul de afacei. "Vi-l prezint pe soţul meu, Răzvan", a spus vedeta la microfon, în aplauzele tuturor.

Partenerul cântăreţei a rămas puţin blocat, apoi a zâmbit si şi-a privit, cu dragoste, soţia.

Delia şi Răzvan Munteanu formează un cuplu de opt ani şi s-au căsătorit în 2012. Cei doi au foarte multe în comun, inclusiv o pasiune pe care toată lumea a observat-o.

Solista şi afaceristul adoră vacanţele pe tărâmuri exotice, pozele acestora din călătoriile lor fiind cu adevărat o încântare pentru orice privitor.

 

Galerie foto  Urmatorul articol