Vedete

Moment emotionant! Bruce de la Exatlon si iubita lui o adorm pe fetita lor cu un cantecel! Ni l-au cantat si noua VIDEO EXCLUSIV

Valentin Chis “Bruce”, fostul concurent de la Exatlon, si iubita lui, Diana, sunt parintii unei minuni de copil. Anya a implinit 6 luni zilele trecute.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Bruce si Diana au prezentat-o pe Anya, micuta lor de 6 luni. Cei doi au participat la un live inedit la WOWbiz.ro, in timpul caruia micuta a adormit in bratele tatalui ei.

A fost prilejul perfect pentru ca cei doi parinti sa ne ofere un moment emotionant. Anya adoarme doar pe versurile unui cantecel de leagan, cantat in duet de Diana si Bruce. Asa ca, tinerii au inceput sa fredoneze melodia chiar in timpul live-ului, momentul emotionand pe toata lumea.

Valentin Chis, "Bruce" cum ii spune toata lumea, a fost concurent in echipa Faimosilor, el parasind competitia Exatlon cu putin timp inainte de finala. De altfel, participarea lui Bruce la Exatlon are o poveste interesanta. El a fost ales intre primii concurenti, numai ca atunci cand a fost anuntat, pe 21 decembrie, era chiar la spital, unde se nastea fetita lui.

A refuzat participarea spunand ca trebuie sa fie alaturi de iubita lui si de bebelus in primele saptamani de viata. Doua luni mai tarziu, in miez de noapte, primea din nou un telefon in care era intrebat daca nu vrea totusi sa participe la Exatlon. Dupa acest telefon, Bruce si-a schimbat decizia, ajutat de Diana, si a ajuns la Exatlon!

Galerie foto 
Setări confidențialitate