Moment emoţionant într-un spital din Italia. Medicii au aplaudat minute în şir externarea unei paciente care s-a vindecat de coronavirus

Medicii italieni au aplaudat minute în şir o pacientă vindecată de coronavirus care tocmai se pregătea să iasă din spital.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Într-un spital din Italia medicii au aplaudat minute în şir când o pacientă bolnavă de coronavirus a fost declarată vindecată.

Citeste si: Legătura impresionată dintre eroul de la Londra și Sergiu, tânărul care s-a dus călare la soţia lui care tocmai născuse!” Este unul dintre cei mai harnici dintre oamenii necăjiți din Dallas”

Moment emoţionant într-un spital din Italia. Medicii au aplaudat minute în sir externarea unei paciente care s-a vindecat de coronavirus

Italia este una dintre ţările care se află într-o situaţie critică din cauza pandemiei de coronavirus. Medicii muncesc zi şi noapte pentru a-i salva pe cei care se află în necaz. Deşi virusul din China a făcut multe victime până la ora actuală medicii mai au o spereanţă că boala se poate trata. Speranţa le-a fost redată de o femeie care după mai multe zile de spitalizare a putut pleca acasă, fiind vindecată.

Citeste si: Dezastru în Sicilia din cauza coronavirus! ”Azilul de bătrâni e devastat, i-au condamnat pe toți”

Citeste si: Bilanț Covid-19, 29 noiembrie. Situație disperată la ATI. Câte cazuri noi sunt - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Imaginile surprinse pe internet şi care au devenit virale întruchipează o femeie în căruţ care este adusă în holul spitalului, gata să fie externată. Medicii au făcut cerc în jurul ei şi au aplaudat timp de minute în şir, victorioşi că femeia iese teafără din spital.

Citeste si: Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade s-a produs în Italia

Pacienta a fost extrem de emoţionată şi surprinsă de reacţia medicilor italinei şi abia şi-a găsit cuvintele să poată spună ceva.

 

Coronavirus Italia. Asistenta copleșită de epuizare, imaginea emoționantă de pe frontul luptei cu epidemia

Imaginea cu o asistentă medicală care a adormit cu capul pe birou și cu masca pe gură a impresionat Italia.

Imaginea cu o asistentă medicală care a adormit cu capul pe birou și cu masca pe gură a impresionat Italia.

După o noapte în care a fost la dispoziția bolnavilor de coronavirus, asistenta de la spitalul din Cremona s-a prăbușit de oboseală, cu fruntea pe tastatura computerului, purtând masca pe gură.

Citeşte continuarea aici

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Iată prima reacție a amantului Ralucăi Pastramă!

Iohannis a zis chiar acum: Suntem obligați! Ce va fi de sărbători

Dieta folosită de Jojo. A pierdut zeci de kilograme. Cum a decis să slăbească vedeta de la Antena 1

Mărturiile şocante ale unei paciente de la Spitalul din Suceava. Pacienţii infectaţi cu COVID-19 sunt ţinuţi laolaltă cu cei neinfectaţi, fără apă şi mâncare: “Nu ieși viu de...

Ruby, în pat, așa cum doar iubitul ei o vede. Imaginea care a încins internetul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies