Moment halucinant la înmormântare: un preot din Cluj a refuzat să înceapă slujba: ”Să-mi sărutați mâna”!

Preotul Florin Parasca de la Tăuți a fost protagonistul unui moment halucinant la o înmormântare, în Cluj: a refuzat să înceapă slujba până nu primea scuze!

preotul din scandalul de la inmormantarea din Cluj
preotul din scandalul de la inmormantarea din Cluj
Autor: Ioana Nicoleta

In articol:

preotul din scandalul de la inmormantarea din Cluj
preotul din scandalul de la inmormantarea din Cluj

Slujba de adio care are loc la căpătâiul presoanei decedate este un moment sumbru pentru toți membrii familiei ce participă. Însă, oamenii ce participau la o înmormântare ce avea loc în Cluj au fost șocați de atitudinea preotului: acesta a refuzat să înceapă slujba până nu îi erau adresate scuze, din partea familiei care nu și-a plătit locul de veci, în valoare de 5.000

de lei.

„Nu o să încep această înmormântare până când familia nu își cere iertare față de mine, pentru modul urât în care s-a comportat față de mine în ultimele 3 zile. Am fost jignit…”  Ulterior, un bărbat din public a spus că și-a cerut scuze, iar o altă femeie și-a cerut chiar pe moment iertare de preot. Nu a fost destul însă, deoarece preotul a cerut să-i fie pupată mâna, moment în care oamenii au izbucnit!

”Așa ceva.... De ce v-ați făcut preot?!... Așa ceva nu este permis!” au fost cuvintele oamenilor șocați de gestul preotului.

Citeste si: Nu mai puneti leustean la ciorba! Este cea mai frecventa greseala! Medicii trag un semnal de alarma- bzi.ro

Citeste si: Soția lui Tavy Puștiu, filmată în timp ce își vede bărbatul mort! Filmarea teribilă care nu a fost făcută publică până acum!

Citeste si: Bilanț COVID-19, 17 august. Numărul persoanelor infectate cu coronavirus în stare gravă crește. Record nou de pacienți la Terapie Intensivă

Citeste si: REVOLTĂTOR O familie nu-și poate recupera bolnavul mort de COVID-19 din spital. Actele defunctului, de negăsit: „Fără bulentin nu putem lua cadavrul”

Scandalul de la înmormântarea din Cluj: preotul a vrut să-i fie pupată mâna

După primul schimb de replici, preotul nu s-a oprit. Acesta a continuat cu declarațiile, în ciuda comentariilor negative ale celor prezenți: ”Nu vă țineți în gură cu mine. Biserica are rânduiala ei, ca orice instituție. Eu vreau ca pacea să se aștearnă peste noi. Toți suntem îndurerați și tensionați, dar în timp se pot întâmpla lucruri urâte. Sunteți oameni în vârstă și ați văzut câte necazuri se pot întâmpla asupra unei familii, când o familie se răscoală asupra bisericii.

De aceea vă spun, haideți să fie cu duh de pace, să ne iertăm și să putem sluji în tihnă.

Dumnezeu să vă ierte și să ridice blestemul asupra dumneavoastră și asupra urmașilor. Să îl ridice și să îl șteargă. Modul în care v-ați comportat în aceste trei zile mi-a mâhnit sufletul pentru că nu m-ați înțeles. Mi-ați făcut reclamații. M-ați ponegrit în tot satul, dar ați ajuns tot la cuvintele mele.”

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Chef Cătălin Scărlătescu, despre viața sa amoroasă: ”Eu am o relație foarte...”

Bianca de la Puterea dragostei, în lacrimi! Tatăl ei este bolnav. ”Nici nu s-a putut ridica din pat!” Declarații exclusive

Lovitură dură pentru Leo de la Strehaia, după ce shaormeria i-a dat faliment: „Mi-au dispărut 250 de milioane!”

Horoscop Zilnic Miercuri 28 Iulie 2021: Săgetătorii sunt epicentrul unor tranzacţii şi proiecte mari, Berbecii emană foarte multă pozitivitate

ULTIMA ORĂ: O nouă epidemie a lovit România. Românii se infectează CU ZECILE! Este alertă maximă

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

O nouă lovitură pentru Brigitte și Florin Pastramă. Nu se mai poate face nimic. Au anunțat chiar ei

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies