Moment incredibil în televiziune! Cristian Tabără a urlat în direct la invitaţii săi! Prezentatorul lucrează de mai bine de 4 ani la un post din Republica Moldova VIDEO

Cristian Tabără (51 de ani) a oferit momente memorabile telespectatorilor de peste Prut.

Autor: Petru Luca

Devenit cunoscut ca prezentator în România, la PRO TV şi TVR, Cristian Tabără (51 de ani) colaborează de mai bine de 4 ani cu Publika, un post tv din Republica Moldova. În acest interval, Tabără a avut o mulţime de invitaţi din domeniul politic şi social, memorabilă fiind o emisiune din octombrie 2014, în care moderatorul a urlat pur şi simplu la invitaţi, care au rămas mască!

Secvenţa respectivă a devenit virală pe internet, urletul lui Tabără, un om de altfel aşezat şi liniştit, fiind considerat de mulţi internauţi cel mai bun moment din istoria emisiunii moderate de prezentatorul român! 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Diana Belbiţă a bătut un prezentator TV! Totul s-a întâmplat în direct, în urmă cu puţin timp

Afacerile lui Florin Călinescu l-au umplut de datorii! Câştigurile celebrului prezentator s-au prăbuşit de la milioane de euro la câteva mii de lei!

Un celebru prezentator tv de la noi e distrus: ”M-au invadat cam toate insuficienţele imaginabile (cardiacă, pulmonară, renală, hepatică)!”

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

Vladimir Putin, ÎNLOCUIT! El îi va lua locul. E mâna lui dreaptă

Alina Sorescu a aflat verdictul in procesul cu Alexandru Ciucu! La cine vor ramane fetitele

„Vladimir Putin lucrează pentru CIA!” Consecința logică a propagandei Kremlinului. „Ceea ce se întâmplă acum pare înaltă trădare”

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies