Moment jenant la "X-Factor": Stela Enache a facut playback pe "Ani de liceu"! Fanii au taxat-o imediat!

Desi gala "X-Factor" se vrea a fi una in care se canta exclusiv live, legendara solista Stela Enache, invitata speciala din aceasta seara, n-a respectat regula jocului.

Distribuie pe:

fara descriere

"In aceasta seara, la X-Factor se canta muzica romaneasca. Melodii mai vechi sau mai noi din repertoriul artistilor din tara noastra vor fi interpretate de la 20.30, de cei 9 finalisti ramasi in competitie. Pe aceeasi scena vor urca pe 2 decembrie patru invitati invitati. Margareta Paslaru, Stela Enache, Class si Parazitii sunt invitatii speciali ai celei de-a patra gala live X-Factor – seara muzicii romanesti", a fost anuntul facut de Antena 1 inaintea emisiunii.

fara descriere

Cu toate acestea, Stela Enache n-a respectat regula jocului si a facut playback, in fundal putandu-se auzi foarte clar si vocea regretatului ei sot, Florin Bogardo, alaturi de care a interpretat pentru prima oara legendara melodie "Ani de liceu". Steriana Aurelia Bogardo, pe numele ei real, s-a nascut pe 24 ianuarie 1950, la Resita. A absolvit Conservatorul de la Cluj, in 1972, la un an dupa ce a castigat marele trofeu al Festivalului de la Mamaia si s-a casatorit cu compozitorul Florin Bogardo. In 1973, devine solista Electrecordului si incepe seria turneelor peste hotare si, mai tarziu, pe vase selecte de croaziera. Ea are in repertoriu peste 500 de cantece.

URMARESTE AICI PRESTATIA STELEI ENACHE DE LA "X-FACTOR"

Prestatia doamnei Stela a fost taxata imediat si de catre telespectatorii emisiunii, chiar pe pagina oficiala de Facebook a show-ului de la Antena 1.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate