Moment nebunesc la Antena 3! Un membru marcant al PNL a fost dat afara din platou de catre moderator pentru ca il sustinea pe Iohannis! Vezi aici momentul incredibil!

Moment socant intr-o emisiune de la Antena 3 ce s-a desfasurat in aceasta seara. Este vorba de emisiunea "Subiectiv", moderata de Razvan Dumitrescu.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereUnul dintre invitatii din platou a fost fostul deputat PNL si actualul membru al Partidului National Liberal, Mihaita Calimente.

fara descriereIn cadrul emisiunii, Calimente a incercat sa ii explice moderatorului de ce Klaus Iohannis refuza dezbaterile publice cu Victor Ponta. "In primul rand, domnul Iohannis nu a fost invitat la ele. In al doilea rand, el i-a propus domnului Victor Ponta ca aceste dezbateri sa se faca intr-un mediu academic, la Universitati din Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara. Dansul a refuzat. E normal, un plagiator n-are ce cauta in mediul academic. Ce sa caute domnul Iohannis la o emisiune moderata de moderatorii Antena 3, sau de Ghita la RTV si sa nu mai zic de sotia unui ministru de la Realitatea.", a spus acesta catre Razvan Dumitrescu.

fara descriereDe aici a pornit o intreaga polemica, iar moderatorul emisiunii n-a mai suportat si l-a dat afara pe Calimente din emisiune. "Asta e democratia pe care o va instaura Ponta", a spus membrul PNL in timp ce parasea platoul.

Mihaita Calimente a mai fost dat afara in august anul acesta si dintr-o emisiune de la postul RTV.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate