Moment sfâșietor la ridicarea celor 39 de cadavre găsite în TIR. Poliștii fac o plecăciune, în semn de respect, pentru victime

Este o zi neagră pentru autoritățile din Anglia, după ce 39 de cadavre au fost găsite într-un TIR

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere


In articol:

Este o zi neagră pentru autoritățile din Anglia. La doar 30 de km de Londra, 39 de cadavre au fost găsite într-un TIR, înghețate într-un container frigorific.
Șoferul, Mo Robinson, un tânăr de 25 de ani, a fost reținut. Deocamdată nu știe cum au ajuns victimele acolo și dacă șoferul știa de existența lor.
În momentul în care un alt camion a sosit la fața locului pentru a ridica trupurile victimelor, autoritățile au făcut un gest emoționant. Toți cei prezenți și-au plecat capul și au ținut un moment de reculegerea, pentru moartea celor 39 de oameni.

Citeste si: Ce s-a aflat despre soferul de 25 de ani care a transportat cele 39 de cadavre, gasite intr-un camion din Anglia

Citeste si: Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe de viață ale emigranților din camera frigorifică a camionului din Anglia

 

 

fara descriere

38 de adulți și un adolescent

Miercuri, poliția a fost solicitată să intervină în Essex, la aproape 30 de kilometri de Londra, după ce un TIR parcase mai bine de o oră în locație. Vehiculul ascundea nu mai puțin de 39 da cadavre, dintre care 38 de adulți și un adolescent. Deocamdata nu se știe cine sunt victimele și cum au ajuns acolo, urmând să se facă mai multe investigații în acest sens.

fara descriere

"Este o tragedie și o zi foarte tristă pentru poliția și comunitatea locală din Essex. Vom continua să colaborăm cu agențiile partenere pentru a afla ce anume a provocat decesele”, a declarat Pippa Mills, reprezentantă a poliției din Essex.

Polițiștii care l-au arestat miercuri îl interoghează acum pentru a afla cine sunt victimele și cum au ajuns în camionul frigorific.

Maurice Robinson (Mo Robinson) este soferul camionului groazei, care a transportat 39 de cadavre inghetate. Tânărul în vârstă de 25 de ani a fosr reținut, iar o anchetă internațională a fost reținută în acest caz.
Bărbatul, din Irlanda de Nord, era angajat al unei companii deținute de un cetățean irlandez. Vehiculul era înmatriculat în Bulgaria. Acasă, îl aștepta iubita sa insărcinată. Mo Robinson urmează să devină tată de gemeni.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate