Moment viral pe Youtube: Selly a publicat primul vlog cu un spectacol de drone luminoase. VEZI CHIAR ACUM cum a arătat momentul!

Autor: Maria Georgiana

Andrei Șelaru, cunoscut sub numele de Selly, a lansat recent un vlog pe platforma YouTube, în care prezintă un spectacol inedit de drone luminoase. Inițial, evenimentul a fost organizat ca o surpriză pentru partenera sa, Smaranda Știrbu, cu ocazia aniversării acesteia. Însă, imaginile impresionante au devenit virale în social media, transformându-se într-un eveniment de amploare într-un timp scurt. Manifesto Agency și EVSKY Show au reușit să organizeze evenimentul la cererea lui Selly în mai puțin de o săptămână, oferind o experiență unică cu peste 150 de drone luminoase, ce au creat o atmosferă de neuitat cu ajutorul celor mai noi tehnologii. Show-ul a constat într-un joc fascinant de lumini și forme, transmițând un mesaj special și aducând un spectacol unic în lumea evenimentelor. 

În ziua precedentă evenimentului, echipa tehnică EVSKY Show și Manifesto Agency, împreună cu Selly, au efectuat o simulare a show-ului de drone pentru a se asigura că totul decurge corespunzător. În același timp, vloggerul a pregătit camerele ascunse pentru a surprinde momentul. De obicei, pregătirea unui spectacol de drone, sincronizate și coregrafiate durează între trei și patru săptămâni, dar totul a fost organizat într-un timp record pentru Selly. Prin intermediul unui program de modelare 3D, grafica este transformată în comenzi de zbor, care sunt apoi comunicate dronelor, pentru a crea imagini fascinante și sincronizate cu o coloană sonoră bine aleasă. Astfel, show-ul de drone oferă publicului o experiență unică, alimentându-le dorința de a vedea noi coregrafii și de a explora noi posibilități de divertisment. 

EVSKY Show și Manifesto Agency - Despre puterea creativității și tehnologiei de a conecta oamenii

Proiectul unic a fost conceput și implementat de EVSKY Show, creația și conceptul aparținând firmei românești, în timp ce coordonarea și planificarea întregului eveniment pentru Selly (Andrei Șelaru) și Smaranda Știrbu au fost realizate de Manifesto Agency.

“Pentru Manifesto Agency, orice proiect este special și complex. De când am pornit la drum alături de echipa Evsky Show ne doream să realizam un proiect care să devină viral în Social Media, iar asocierea cu Selly nu e doar o inițiativă firească de comunicare, ci și unul dintre multiplele demersuri ce susțin industria entertainmentului din România”, ne mărturisește Bianca Berchez, Creative Mind & Co-Founder Manifesto Agency. 

EVSKY a fost fondată în 2020 de Mădălin Preda și Alin Neacșu din dorința de a îmbina tehnologia și creativitatea pentru a putea oferi experiențe inedite publicului: „Oamenii s-au săturat de repetiție și monotonie, de aceea inovația și creativitatea pot schimba această perspectivă și o pot face mereu unică și surprinzătoare. Evoluția marketingului duce spre un nou trend în care clienții nu mai cauta neapărat servicii wow, ci mai degrabă experiențe de neuitat. Fiecare show creat de EVSKY este unic, personalizat, astfel că avantajul competițional este unul mare, deoarece nu poate fi copiat", a declarat Mădălin Preda – Creative Director & Project Manager EVSKY. 

Manifesto Agency este o agenție full service de publicitate și activează pe piață încă din 2016, atunci când Bianca Berchez și Dalia Simion au pus bazele acesteia. Manifesto Agency oferă o gamă largă de servicii, inclusiv producția de evenimente, PR, comunicare și media, booking și management, dar se axează și pe zona de influencer și celebrity endorsement. 

“Dacă ne uităm în spate, după aproape 7 ani plini de realizări și provocări, putem spune că ne-am atins mereu obiectivele, atât cele ale agenției, cât și obiectivele clienților și credem că fiecare proiect a fost despre multă creativitate, dar și multă muncă, de aceea suntem mândri să vedem că rezultatele vorbesc de la sine”, a declarat Dalia Simion, Implementation Manager & Co-Founder Manifesto Agency.

O nouă dimensiune a artei: Spectacolele de lumină cu drone -  ARTA ȘI TEHNOLOGIA DE ULTIMĂ ORĂ 

Tehnologia fără de care n-ar fi posibil show-ul de lumini cu drone este alcătuită din softul de control EVSKY STUDIO și dronele EVSTAR.  

EVSKY STUDIO a fost creat de Mădălin Preda și Alin Neacșu pentru controlul roiurilor de drone echipate cu lumini pentru spectacole de divertisment în interior/exterior. 

Dronele EVSTAR se deosebesc de dronele standard printr-o serie de caracteristici unice precum sursa de lumina LED puternică și lipsa camerelor foto. Ele sunt proiectate pentru spectacolele de lumină cu drone, oferind un LED RGB full-color, modul de zbor inteligent și un sistem de poziționare de înaltă precizie.  

Grație experienței profesionale extinse, echipa EVSKY a dezvoltat un sistem scalabil, sigur și eficient care poate fi utilizat de un singur pilot, însă pentru maximă redundanță, un pilot secundar este alocat pentru fiecare zbor. 

Publicul este în deplina siguranță: „În timpul fazei inițiale de planificare, lucrăm îndeaproape pentru a identifica zonele cele mai bune pentru decolare, spațiul aerian sigur de zbor și unghiurile optime de vizualizare pentru public. Înainte de fiecare spectacol, echipa EVSKY folosește liste de verificare pentru a se asigura că totul este în ordine: dronele sunt pe deplin operaționale, bateriile sunt încărcate și zona de zbor este liberă.”Alin Neacșu - CTO & Flight Manager EVSKY. 

  

Echipa proiectului: 

Din partea clientului – SELLY MEDIA 

Andrei Șelaru (Selly) 

Diana Brat, Head of Production 

Preda Andrei, Editor 

 

Din partea furnizorului – EVSKY SHOW 

Mădălin Preda, Creative Director & Project Manager 

Alin Neacșu, CTO & Flight Manager 

Luis Montoya, Designer de mișcare 3D 

Kipar Sebastian, Pilot de rezervă 

Andrei Neacșu, Tehnician show drone 

 

Din partea agenției – Manifesto Agency 

Bianca Berchez, Creative Mind&Co-Founder Manifesto Agency 

Dalia Simion, Implementation Manager&Co-Founder 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

De ce nu ar trebui să ignori semnele de avertizare ale ecranului telefonului tău: Ce să faci când apar pete, linii sau alte probleme

Ai un stil de viață sedentar? Iată cum poți schimba acest lucru

|GALERIE FOTO. O profesoară sexy concediată pentru postările de pe OnlyFans face chetă ca să-și plătească avocatul. „Aproape fiecare profesor are o a doua slujbă”

Adrian Despot, despre momentul viral de acum 15 ani. Motivul pentru care s-a enervat teribil: „Marea mea durere se revărsa fix împotriva lipsei de profesionalism a oamenilor din...

Un tânăr român a rămas paralizat după ce a fost bătut de 16 oameni în Spania

„Din folclorul ăsta autentic nu pot plăti ratele.” Nicoleta Voicu vrea să iasă la grevă! Vedeta este revoltată din cauza taxelor și cheltuielilor

Un nou scandal este pe cale să izbucnească între Andreea Bălan și George Burcea! Procesul o poate lăsa pe vedetă fără sute de mii de euro

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies